2012 m. balandžio 26 d., ketvirtadienis

Magiškasis Pitagoro kvadratas

http://www.radau.info/index.php?page=num_pitagoro_kvad



Nu man viskas buvo labai gerai, labai gerai ir tinkamai :) pabandykit :p
štai nukopinsiu svarbiausias nuotrupas apie mane :))
 

DVEJETAI - apibūdina žmogaus bioenergetiką, jo dvasingumą.
2222 - ir daugiau - jeigu jūs kada nors matėte moterį, kurią įsimylėję visi vyrai, arba vyrą, kuriam pavaldžios visos moterys, tai galite įsitikinti, kad jie turi tikrai ne mažiau kaip 4 dvejetukus. Tokius žmones medžioja energetiniai vampyrai/ Jiems reikia būti atsargesniems ir netapti vampyrų donorais. Be to, tokie žmonės gali tapti ir nevaldomais arba sunkiai valdomais.


DEVYNETAI - apibūdina žmogaus intelektą, protingumą. Kuo daugiau devynetų, tuo žmogus protingesnis ir tuo daugiau iš jo reikalaujama.
999 - tokie žmonės jau gali suprasti tikrovę. Jeigu jie dar turi ir gerą intuiciją, tai jiems visur užtikrintas pasisekimas. Tačiau tokie žmonės nėra malonūs, kadangi aštrus protas daro juos grubokus, negailestingus.. Iš jų nesulauksi užuojautos, jie nepakeis savo nuomonės, bandyti juos perkalbėti - bergždžias reikalas. Neretai į kitus žmones jie žiūri paniekinančiai, paprasčiausiai šie jiems atrodo kvailoki. Sakoma, kad jie gali ginčytis net su Volteru, bet jiems pakanka proto ginčuose nusileisti žmonai ( yra toks posakis, kad iš dviejų besibarančių kaltas tas, kuris protingesnis... )


PENKETAI - apibūdina žmogaus nuojautą, intuiciją, sugebėjimą kontaktuoti su Kosmosu, sapnuoti pranašingus, išsipildančius sapnus. Kuo penketukų daugiau, tuo šios savybės stipriau pasireiškia.
5 - ryšio kanalas jau atviras, tokie žmonės klysta rečiau, gyvenime jie turi daugiau naudos, daugiau pasiekia, tiksliau vertina situaciją.

O visa kita lai telieka man, nors tiek tiesos prirašyta... Super. Asmeniniai skaičiai lieka man. :P

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą