2012 m. balandžio 30 d., pirmadienis

Kaunas Jazz

Taigi, kodėl aš nepasigyriau?? :D Gi buvau Kaunas Jazz ir man labai labai patiko, taip pasikultūrinau, kaip niekas. Dvi dienas iš eilės Vaiva klausė nuostabios gyvos muzikos. Nežinau ką kitais metais reikės per naujus pasižadėt jei taip vykdau kultūrinimosi pažadą. :D Ach... Taip gražu, taip gera, toks šiltas pras, tokie įvairūs žmonės ir žinoma kokybiška ir puiki muzika. Esu labai laiminga kad sudalyvavau Kaunas Jazz. Niekada dar nebuvau tokiame renginyje dvi dienas iš eilės. Paklausiau ir Januškos muzikos, ir "KEYMONO", ir "Saulės kliošo", ir kas mane labiausiai sužavėjo "the northern governors". Ne... Meluoju, mane labiausiai sužavėjo "Saulės kliošo" bosistas Julius Valančauskas. :D Ach... Buvo nerealūs vakarai, kartočiau... :))



2012 m. balandžio 26 d., ketvirtadienis

Magiškasis Pitagoro kvadratas

http://www.radau.info/index.php?page=num_pitagoro_kvad



Nu man viskas buvo labai gerai, labai gerai ir tinkamai :) pabandykit :p
štai nukopinsiu svarbiausias nuotrupas apie mane :))
 

DVEJETAI - apibūdina žmogaus bioenergetiką, jo dvasingumą.
2222 - ir daugiau - jeigu jūs kada nors matėte moterį, kurią įsimylėję visi vyrai, arba vyrą, kuriam pavaldžios visos moterys, tai galite įsitikinti, kad jie turi tikrai ne mažiau kaip 4 dvejetukus. Tokius žmones medžioja energetiniai vampyrai/ Jiems reikia būti atsargesniems ir netapti vampyrų donorais. Be to, tokie žmonės gali tapti ir nevaldomais arba sunkiai valdomais.


DEVYNETAI - apibūdina žmogaus intelektą, protingumą. Kuo daugiau devynetų, tuo žmogus protingesnis ir tuo daugiau iš jo reikalaujama.
999 - tokie žmonės jau gali suprasti tikrovę. Jeigu jie dar turi ir gerą intuiciją, tai jiems visur užtikrintas pasisekimas. Tačiau tokie žmonės nėra malonūs, kadangi aštrus protas daro juos grubokus, negailestingus.. Iš jų nesulauksi užuojautos, jie nepakeis savo nuomonės, bandyti juos perkalbėti - bergždžias reikalas. Neretai į kitus žmones jie žiūri paniekinančiai, paprasčiausiai šie jiems atrodo kvailoki. Sakoma, kad jie gali ginčytis net su Volteru, bet jiems pakanka proto ginčuose nusileisti žmonai ( yra toks posakis, kad iš dviejų besibarančių kaltas tas, kuris protingesnis... )


PENKETAI - apibūdina žmogaus nuojautą, intuiciją, sugebėjimą kontaktuoti su Kosmosu, sapnuoti pranašingus, išsipildančius sapnus. Kuo penketukų daugiau, tuo šios savybės stipriau pasireiškia.
5 - ryšio kanalas jau atviras, tokie žmonės klysta rečiau, gyvenime jie turi daugiau naudos, daugiau pasiekia, tiksliau vertina situaciją.

O visa kita lai telieka man, nors tiek tiesos prirašyta... Super. Asmeniniai skaičiai lieka man. :P

manoji praktika

Nu tai ką... Jau laikas pasipasakot ir čia, kaip man sekėsi pirmosios praktikos dienos (praėjo jau dvi). Pirmoji buvo tikrai sunki, nuo pat pirmosios dienos, jau buvau siuntinėjama transportuotiu ligonius viena. Tas kvapas ligoninės ir ne tik... Mane persekiojo visą vakar dieną, dušas, losijonai, balzamai, kvepalai, purškikliai nepadėjo, man jis visur vaidenosi. Pirmoji diena buvo tokia perkrauta darbais, tad antroji diena nelabai norėjosi, kad išauštų. Tačiau ji išaušo ir teko susidurti su lavonine, lavonu, nešimo jo į lavoninę, tie slaugių baeriukai... :D jo... Jau paruošiu ir lašines, pati viena padarau :p  tačiau jau ir pleistrai atsiranda ant rankos, nes įsiduriu... Nieko, vaistius ir švirkščiu, nors pačiai veną surast ir į ją paleist adatų ataką labai baisu. Pirmasis lašinės paruošimas buvo toks baisus, taip rankos drebėjo, viską, kas buvo ant padėklo išvarčiau, viskas krito, baisu, kad kažką pamiršiu. :DD nieko, ryt trečioji diena, nežinau, kas gali būt dar labiau šokiruojančio, ai, žinau, pati leisiu veistus :D jau tos dvi dienos buvo lyg tikras darbas, tai per mėnesį dirbsiu kaip normali bendrosios praktikos slaugytoja. :) Ar man tai patinką? Galiu pasakyt, visai nieko, bet būna ir smagesnių darbų... :))


Linkiu sau rytoj geros geros ir trumpos dienos :)

2012 m. balandžio 23 d., pirmadienis

kaklaraištis

Mokausi rištis sau kaklaraišty, gavosi visai neblogai. :) man patinka antra technika, žiūrint į paveikslėlį jau moku, dabar reikia išmokt pačiai ;))) ve, vyrai, privaluma turėsiu :DDD

2012 m. balandžio 21 d., šeštadienis

Hala Madrid

Tai pergalingas įvartis :)

El Clasico

Šiandiena, jau šiandiena Vaiva bus prilipusi prie kompo ir žiūrės 219-a El Clasico!!! HALA MADRID. Išbučiuosiu, ką sutiksiu, kai laimės Realas šiandien. Te pabando vėl kas man sutrukdyt, pasmaugsiu savom rankom ir kojom :) HALA MADRD, HALA MADRID.

2012 m. balandžio 20 d., penktadienis

parvažiavus namo

Kaip smagu kaimiškoje aplinkoje, oru galima kvėpuoti laisvų laisviausiai :) GAIVUUUUU... :) čiulba paukštukai, žaliuoja žolė, kvepia atbudusia gamta :).  Reikia ir man prabusti iš šaltos žiemos, pakilti iš sniego pusnų ir smagiai pagyventi šį gaivų pavasarėlį. :)))


2012 m. balandžio 18 d., trečiadienis

Šiandiena ANONIMINIUOSE KINO FANUOSE pažiūrėjau nuostabų filmą, patiko labai labai. :) Nors pagrindinis veikėjas ir mirė, po filmo sėdėjau su šypsena. Kažkokia neapibūdinama nuotaika mane apėmus, nežinau, kaip ją apibūdint, tokia vidinė ramybė, svajonės, kažkokia lyg ir laimė, lyg kažką minkšto glostant, su maloniu kvapu... :) Kažkaip gera ir ramu. Sėdžiu lyg apkvaitus su lengva šypsenėle. Kaip filme išgirdau: atsiradus galimybei, pasinaudok ja. Nereikia praleisti progos, bijoti kažko, tereikia pasitikėti ir daryti tai, ko atrodo tau iki pilnos laimės dar trūksta. Juk gyvename tai dėl savęs. Už nugyventą gyvenimą senatvėje dėkosime tik sau. Galvosit, kaip buvo smagu... Kaip smagu, kad sutikau tave, kad turiu su kuo dalintis savo laime.

INTO THE WILD :))) pažiūrėkit

2012 m. balandžio 15 d., sekmadienis

Wiwi savaitgalis

Wiwi praleido nuostabiai turiningas 3 dienas iš eilės. Seniai taip buvo. Kultūrininimosi pažadas pildomas įvairiausiomis prasmėmis. Nuo kocerto, naktinio klubo iki humoro klubo pasirodymo, kur juokas liejosi iki ašarų. :) Pavasaris, už lango šiltas oras, prieš langą - knygų krūva, nes egzaminai, mokintis neina, bet vat kaip nors reikės tai padaryt... Sunkiausi egzaminai ant nosies, o noro mokintis kaip nėra, taip nėra...

2012 m. balandžio 14 d., šeštadienis

Pop star bar

Tai mano mylimiausias ir pats pirmasis naktinis klubas, pats pagrindinis, kurį visada stengiuosi aplankyt. Linkiu jam gyvuot amžių amžiais. :)) Ir rengt tokius nuostabius vakarus kaip vakar... Tik pritraukit daugiau žmonių, lai radistai dažniau apsilanko :P

2012 m. balandžio 13 d., penktadienis

Garbanotas bosistas


Vakar vakare, buvau "Garbanoto bosisto" kocerte, Punto Jazz Club'e. Mane jame pabuvoti įkalbėjo draugė - Laisvūnė, ji yra tokios muzikos gerbėja. :) Man gyva muzika visada yra super ir pirmoje vietoje, tad koncertas irgi patiko. Solistas atsidavęs savo menui, nors savotiškai man jis pasirodė truputį keistokas žmogus. :D Kūno drebato įvaldęs išties stulbinamai. Labiausiai patiko būgnininkas, jis grojo nuostabiai, taip pat sužavėjo jo raudonos kelnės, nors pastebėjau, kad su tokiom kelnėm ten buvo ne vienas. :) Viskas būtų buve dar smagiau, jei mažiau girdėčiau tą žodelį "atsipraššššaaauuu...", kai braunasi kažkas į priekį, nesvarbu, kad už mane aukštesni keliom galvom, vis vien jiem priekyje pastovėt garbė. :) o jei dar būčiau sėdėjus... :) nors nieko, 2h pastovėt nėra kas, vis vien traukia ant šokimo, sėdint nepasikratysi :D
Taigi, tikrai buvo neblogas vakariukas, pasikultūrinimas įvykdytas. :) Naktinis Kaunas tuščias, nors trūlikai ir pilni. :) Tačiau paklausius gyvo garso koncerto, paganius akis po meniškos išvaizdos žmonės, nuotaika bent porai valandų išlieka pakili. :)

Po šio koncerto grupės gerbėja netapau, tačiau palaikinau juos fb. Kitą kartą jei išgirsiu pavadinimą "Garbanotas bosistas" jau žinosiu, kad tai Vilniaus grupė, atsidavusi savai muzikai ir šiaip įdomios asmenybės. ;) Galiu pridurti, kad iš žvyrkelio jie dabar man tapo geros kokybės žvyruotu keliu, be akmenukų ir duobių. :) Buvo smagu. :)) Noriu patirti daugiau tokių vakarų.

2012 m. balandžio 12 d., ketvirtadienis

10 BALŲ :D

Pirmos klasės mokytoja turėjo problemų su vienu klasės mokiniu. Ji paklausė, kas
jam yra ir kodėl jis taip elgiasi? Petriukas pareiškė:
- Aš per protingas, kad mokytis 1-oje klasėje. Mano sesė mokosi 3-ioje, o aš
daug už ją protingesnis, todėl turėčiau eit į trečią klasę. To mokytojai buvo
per daug ir ji nusprendė nuvest Petriuką pas direktorių. Kol petriukas laukė
sekretoriate, mokytoja paaiškino direktoriui
susiklosčiusią situaciją. Išklausęs direktorius panoro susitikti su mokiniu ir
užduot jam porą klausimų, jei jis sugebės atsakyti galės eit į 3-čią klasę, jei
ne, turės likti 1-oje ir nekelt jokių rūpesčių. Mokytoja sutiko ir pakvietė
Petriuką atlikti testą:
Direktorius:
- Kiek yra 3x3?
Petriukas:
-Devyni.
-Kiek bus 6x6?
-36.
Ir Petriukas atsakinėjo į visus direktoriaus užduotus klausimus į kuriuos
trečiaklasis turėtų žinoti atsakymus. Direktorius pažiūrejo į mokytoją ir pasakė
manąs, jog Petriuką galima pervesti į trečią klasę. Bet mokytoja neatlyžo ir
pati nusprendė užduot pora klausimų Petriukui.
Direktorius ir Petriukas neprieštaravo (čia viskas ir prasidėjo)
Mokytoja:
- Ką karvė turi keturis, o aš tik du?
Petriukas po akimirkos:
- Kojas.
- Kas pas tave yra kelnėse ko nėra pas mane?
- Kišenės.
- Kas įdedama kietu ir rožiniu, o ištraukiama minkštu ir lipniu?
Direktorius jau norėjo sulaikyt Petriuką nuo atsakymo, bet kol jis spėjo:
- Kramtoma guma,- atsakė Petriukas.
- Ką vyras daro stovėdamas, moteris sėdėdama, o šuo ant trijų kojų?
Direktorius išsprogdino akis, o Petriukas:
- Paduoda delną.
Mokytoja: - Dabar dar užduosiu porą klausimų iš serijos "kuo esu".
Petriukas:
- O.K.
- Įstatai į mane savo ramstį, pririši mane, aš drėgstu greičiau nei tu?
- Palapinė - atsako Petriukas.
Mokytoja:
- Pirštas įeina į mane, žaidi manimi kai tau nuobodu, pabrolys turi mane pirmą?
Direktorius stebi viską su nerimu, matosi, kad jis įsitempęs...
Petriukas:
- Vestuvinis žiedas.
Mokytoja:
- Būnu įvairių dydžių, kai blogai jaučiuosi, drėgstu ir teku, kai mane išvalai,
jaučiusi gerai?
Petriukas:
- Nosis.
Mokytoja nerimsta:
- Na ir paskutinis klausimas. Turiu kietą kamieną, mano galas skeltas, mėgstu
šaudyti?
- Strėlė.
Direktorius atsikvėpė su palengvėjimu:
- Siųskit Petriuką ne į 3-ią klasę, o į universitetą. Aš pats į paskutinius
klausimus nežinojau atsakymų.

po egzaminiuko


Taigi, atidariau šiandien ledų sezoną :D suvalgiau cielus DU :D
Pirmasis buvo pirktas iš "IKI" tai Dadu obuolių su vyšniom skonio :D nu neblogas toks
Antrasis buvo iš "Rimi" Baltosios varnelės, kivių skonio :D šitas man labiau patiko :D Po sunkaus egzamino visiems siūlau nueiti pasivaikščioti po parkelį, pasisupti ant supynių, pavalgyti ledų :D po to išeinant iš parkelio vėl užsipirkti ledų :D ir pėškom pareiti namučio :D Leidžiu kopijuoti šiandienos mano dieną :D

2012 m. balandžio 10 d., antradienis

Ne-yo

Ką byloja REIKI

SKIRTUMŲ TARP VYRO IR MOTERS SUVOKIMAS

VIENAS PAGRINDINIŲ PASAULIO KONFLIKTŲ yra konfliktas tarp vyrų ir moterų. Tačiau mes dažnai pamirštame, kad nepriklausomai nuo lyties mes turime savyje ir vyriškų, ir moteriškų pradų. Žemiau pateikiu nuotrauką, kuri puikiai padeda pagrįsti šį faktą. :)
Nuotraukos padarytos iš vieno portreto, kurio originalas sudvigubintas pagal veidrodžio atspindį. Nuotraukos padalintos į dvi dalis ir sujungtos taip: kairioji pusė su kairiąja, o dešinioji su dešiniąja. Pagal Reiki, kairioji veido pusė išreiškia moteriškumą, o dešinioji - vyriškumą.
Gauti eksperimento rezultatai sukrečia - dviejuose veiduose atsiskleidžia skirtingi bruožai, išraiška, jie yra skirtingos formos. Tos dvi pusės rodo emocinius konfliktus, slypinčius fiziniuose bruožuose. Aiškiai matyti, kad nėra pusiausvyros tarp kiekvieno žmogaus vyriškųjų ir moteriškųjų pradų.

Pirma foto - originalas, antra- dešinioji pusė (vyriškasis pradas), trečia - kairioji pusė (moteriškasis pradas)

Štai kokia informacija surandama, kai paskaitomos knygos.

2012 m. balandžio 8 d., sekmadienis

su šv. Velykomis

LINSMOS KIAUŠINIŲ DIENOS, LAI ŠIS KIAUŠDIENIS BŪNA PATS KIAUŠIŠKIAUSIAS IR JEI TAVE PAVADINS KIAUŠINIŲ BUK LAIMINGAS, TAI REIŠKIA, KAD TU STIPRUS IR DRŪTAS. :) LAIMINGŲ ŠV. VELYKŲ JUMS LINKI WIWI. LAIKYKITE KIAUŠINIUS AUKŠTAI, KAD NESUSKILTŲ NUO ŽEMĖS TRAUKOS. :DDDD

2012 m. balandžio 5 d., ketvirtadienis

pasaulio rekordas


So, so so... Galima registruot rekordų knygoj????? Pati ilgiausia pasaulyje dar nepadaryta špera, net beveik 8metrai. Kaip tokia pasinaudoti? Tereikia gudrumo ir gilių kišenių :), tad tikiuosi rytoj manęs sėkmė nepaves ir egzaminas praeis sėkmingai. :P

P.S: Kam reikės patarimų, kaip pasigaminti pačias praktiškiausias ir ilgiausias pasaulyje šperas kreipkitės čia, už sutartą kainą padėsiu :DDD

1/8



Tai ką vakar buvo pirmasis antro semestro egzaminas, kaip sekėsi dar nežinia, tačiau atšventėm tai tikrai smagiai. ;)) Smagiai pasitaškėm :) Laukiu egzų pabaigos, tada bus superinis balius :DD

Pritildinus muziką išgirdom, kad kažkas siaučia ir barake. ;) Pasirodo laimėjom tarpbarakines varžybas :)) Jeyyy, tai su pergale ;D



2012 m. balandžio 4 d., trečiadienis

sentimentai



Prisiminiau, kad man kažkada patiko dar tik ką tik atsiradę Tokio Hotel :D Kai dar nebuvo Bilas toks boba :D Va viena mano mėgstamiausių dainų tada buvo :D dar ir dabar patinka :D tiek prisiminimų :D

2012 m. balandžio 3 d., antradienis

Kas laimės??


Taigi, šiandieną pasitelkiau savo protines galias ir sukūriau tokį planą "KAIP LAIMĖTI ŠOKOLADĄ - MILKA". Kadangi artėja eurovizijos konkursas, atsiranda vis daugiau euroviziškų dainų, kurios pažvelgus su viena akimi atrodo geros, su kita nieko nevertos. Tad sumislijau lažybas (muhahaha :DDD), susilažinau aš WIWI ir mano kambariokė - sesė - Daina. Ji yra susižavėjusi bobučių rusių pasirodymų ir daina, o mano ausys tos dainuškos nelabai noriai klausosi. Tačiau vieną kartą važiuodama autobusu ir klausydama RADIOCENTRO prigavau save mintyse dainuojant vieną dainą, nepagalvojau TADA, kad ji eurovizinė (nors ji tipinė švediška eurovizinė daina). Tačiau man ji visai patiko, tad aš ir palaikau švedų atlikėją. Manau, kad ji užims tikrai geresnę vietą nei tos babulytės. Neapmaus EUROPOS savo bobučių pasakėlėm. :)))) Kas laimės? Kas laimės?? Aiiiiiiiiššššškkkkku VAIVA!!! :DDD

P.S: o kadangi aš laimėsiu, sutartį įamžinau ant lapo - vaizdas ne koks, raštas nekažką, bet nieko, sueis :DDDD

2012 m. balandžio 2 d., pirmadienis

SPORTAS - sveikata


Tai ką, pagaliau pradėjau sporto maratoną :D šiandien užvaldėm 4 aukšto foje. Visą valandą sportavom, pratimukai kojytėm, rankytėm, pilvukui... :) Po to vėsus dušas... Achh tetrūksta gero masažiuko ir būtų rojus. Tikiuosi rytoj pajudėsiu :D Nes mokintis belekiek reikia, kadangi trečiadienį pirmas egzaminas, kuris bus tikrai sunkus. Taigi MASAŽISTAI griebkit mane :D