2012 m. gruodžio 27 d., ketvirtadienis

Locked out of heaven

Man patinka klausytis... Patinka muzika...

Kalėdoooos :)

Sveiki, mieli žmogeliai :)
Pas Wiwi dabar šventės - Kalėdos. Aišku įdomu, ką gavau dovanų?? Taigi sakau: pelę - Eperanzą, pižamą (rengsim pižamų vakarėlį), pinigų (paminėti Naujiems metams), pėdų priežiūrai reikmenų (mano kojytės turi būti gražios), saldainių (kad pilvukas būt gražus...:/) :) Pati sau pasidovanojau kuponą pasidaryti tattoo. Taip pat sau pasidovanojau profesionalų plaukų kirpimą su keratino kauke pas profesionalų stilistą. :D Va... tik reikia pasiskambint dėl abiejų dalykų ir užsiregistruoti. Tai dabar tikiuosi, kad kas nors padovanos sąskaitos papildymą :D

2012 m. lapkričio 13 d., antradienis

horoskopas šiandienai

Žuvų horoskopas lapkričio 13d.:

Šiandieną būsite nervingi, skausmingai reaguosite į spaudimą, kritiką, kurių turbūt neišvengsite. Į jūsų argumentus bus atsakoma žymiai tvirtesniais bei rimtesniais argumentais.


Kažkodėl manau, kad taip ir bus... :D

2012 m. lapkričio 10 d., šeštadienis

PSB

Hey! Štai ir apturėtas vakarėlis su Radistais. Wiwi šiais studijų metais (antram kurse) pirmą kartą apsilankė klube. Ir kokiam? Ogi savo mylimiausiame PSB, žinoma, ten buvo Rolas bei Jovanis. Geriausi didžėjai. :D
Vakaras buvo praleistas kaip visada puikiai, pašokom su visokio plauko žmonėmis. Buvo smagu, karšta ir tiršta žmonių. 
Taip, tai RADISTAI

TAI RADISTAI


2012 m. lapkričio 9 d., penktadienis

mušiausi?


Klausimas, klausimėlis?? Kas sumušė Wiwi?? Mmmm? Kodėl jai sutvarstyta galva? Ir koks čia tvarstis?  Ogi abipusis kamanų :P Jei kam kokia bėda, aš jau mokėsiu sutvarstyt, tiek koją, tiek ranką, tiek krūtinę, bet geriausiai galvą. PASIGYRIAU VA.

2012 m. lapkričio 4 d., sekmadienis

labanakt

Taigi, ką reiškia, kai tokie vaizdiniai kyla prieš ėjimą miegot?? Pilnatis jau baigta, tad tikiuosi tokių vaizdinių nesusapnuoti. Labanakt wiwilandiečiai...

CD

Šiais laikais ligotų žmonių yra pilna kiekviename kampe. Štai dabar sėdžiu ir mokausi apie CD, smagu būtų jog tai būtų paprastas CD- diskas, bet tai cukrinis siabetas (cukraligė). Sužinojau, kad vienas iš jos požymių yra odos niežėjimas ypač lytinių organų srityje. Taip... Kiek kartų mačiau keitas žmogystas ten besikrapštant, tai gal jiem ne utėlės, o cukraligė?? Nors ne. Būkime sveiki, gyvenkime sveikai ir mažiau daktarams reikės jus gydyti. :)


2012 m. lapkričio 3 d., šeštadienis

1D naujas albumas

Negaliu nepasidžiaugt One Direction naujom dainom, nauju albumu. Klausau šitą dainą, žiūriu video ir matau, kokie jie jau dideli. Šita daina tikrai drebinsiu barako dušo sienas. Žiūriu, klausau žodžius ir šyyyypsausi. :) Be priežasties pakelia nuotaiką. Dabar taip noriu išmokt gitara pabrazdint... Galėčiau atsisėst kur po medžiu, išsitraukt gitarą ir padainuot šitą dainą, o žmogeliai tipenantys kur pašonėj šypsotūs man, už tai, kad keliu jiems nuotaiką. Tie paprasti meni dalykai pradžiugina. :)



» "Live While We're Young"
» "Kiss You"
» "Little Things"
» "C'mon, C'mon"
» "Last First Kiss"
» "Heart Attack"
» "Rock Me"
» "Change My Mind"
» "I Would"
» "Over Again"
» "Back for You"
» "They Don't Know About Us"
» "Summer Love"

ne-atostogos

Wiwi gavo "atostogų" keturias dienas, ką per jas pasidarė?? Ogi NIEKO. Net savarankiško pribaigt nesugebėjo... Paliko tai ką reikia Kaune. Išmoko apie cukrinį diabetą?? Svajonėse, sėdi va prie kompo ir ala mokosi... Kas kaltas? Pati... Tas skrajojimas savose mintyse... Galiu pasiteisinti tik tuo, kad gimiau po tokiu zodiaku, kur svajot yra pats geriausias dalykas. Aš žuvis, žuvis nemokanti gerai plaukti vandenyje, bet va po debesis klajoju žinodama kiekvieną kertelę. Tačiau man iš to naudos jokios...

new me

Trampampam trampampam ir wiwilandas atsinaujino :) Tad nauja pradžia padaryta.KITAIP. :)




Smagu pasigirti, kad buvau "Karmos" koncerte. Atradau kažką bendrą su jais, klausau ir geera :)) Šita Daina tinka ir manajam blogui. ;P

2012 m. spalio 25 d., ketvirtadienis

REMONTAS

Nusprendžiau, kad atšviežinčiau mintis apie save, savo blogą ir kitus dalykus, reikia atnaujinti WIWILANDĄ. Nes, kai atnaujinu esu kažkiek įpareigota nepamiršti savo blogiuko. Bet dabar jau noriu jį padaryti kažkuo ypatingesnį nei ankščiau, kažką padaryti naujo. Dar nesugalvojau ką, bet vyksta remonto darbai. Pasidarysiu grynai kaip MTV "awkward" :)))).

2012 m. spalio 21 d., sekmadienis

Green day

Buvo galimybė nusipirkt green day marškinėlius, pagalvojau, kad man ši grupė taip labai nepatinka, kad pirkčiaus. Atsikeliu ryte, įsijungiu MTV ir groja green day top 20, žiūriu, kad visas dainas gi žinau... Mintyse: "mulke, kodėl nepirkai? Po baraką būtum pavaikščiojus..." Dabar šiek tiek gailiuosi... Būčiau gražiai atrodžius. Bet ką dabar.


2012 m. spalio 20 d., šeštadienis

gal būt...

Va dabar jau rimtai... Svarstau... Jau net nebesvarstau, o esu rimtai nusiteikusi darytis tatoo, turiu dvi galimas vietas. Pirma, pati moteriškiausia ir dažniausia, tai ant mentės, kita prie raktikaulio, bet arčiau paties. :)

O dabar klausimas, ką darytis? Mane traukia žuvies ženklas, pagal zodiaką... O gal simbolį kokį ar muzikos ženklą? Štai, kas mane domina:
KAŽKAS SU MUZIKA




MĖNULIS


2012 m. spalio 1 d., pirmadienis

Gitaros kelias į sielą

Wiwi patyrė nuostabiausią jausmą pasaulyje, dainavo kartu su gitaros stygų garsais. Achhh... Tas garsas suminkštintų net ir akmeninę širdį. O, kai mano ir taip minkšta, tai buvo labai OSOM OPOSOM (Laisvūnsita taip išmokė). Prisimenu, kaip pirmą kartą paliečiau gitaros stygą, tai krykštavau lyg vaikas. Aišku, grot nemoku, bet tai kukliai didi svajonė. Svajose atsisėdi taip ramiai, pabrazdini gitara, padainuoji ir gera, gera, GERA. Visi muzikos instrumentai, kurie skleidžia tą nuostabų garsą yra tarsi ne iš šio pasaulio, su garsais gebančiais sukelti įvairiausius jausmus, nuo laimės iki liūdesio.


2012 m. rugsėjo 30 d., sekmadienis

i was here



Norisi kartu dainuot, net spaudžia širdį... Nesuklysčiau pasakiusi, kad tai tobula daina... Net neklausant žodžių, o tik klausant melodijos, neina neįsijaust į šią dainą.

Klausau ir prisimenu visas akimirkas, kur kažkam padėjau, kur man kažkas padėjo... Gera gyvent, kai yra žmonių, kurie būna šalia ir nepalieka. Tačiau šis pasaulis sutvertas ne vien su gėriu, be blogio ir neapseisi. Yra ir tokių, kurie palieka, būna draugai, tačiau tą akimirką, kai tu padarai klaidą ar susmunki gyvenimo kelyje, jie nusisuka... Užtenka pasakyt, tai gyvenimas?? Vargu... Nes tokie poelgiai giliai išlieka atsmintyje ir prisiminus žeidžia aštriau nei peilio ašmenys. Gyvenkime toliau, nesustokime ir nepasiduokime dėl kažko... Nors ir sunku. 

I was here... 

WIWI

2012 m. rugsėjo 20 d., ketvirtadienis

romantika

Šiandien Wiwi romantinė nuotaika, klausau štai va tokias dainas :D



ir jos mane priverčia dainuot :))

2012 m. rugsėjo 15 d., šeštadienis

audringai kultūringas savaitgalis

HEY!!!!! Wiwi savaitgalis eilinį kartą buvo neeilinis. :D Rugsėjo 15-16d

15d. dalyvavau antrą kartą Kauno naktyse. Šiais metais išbuvau ilgiau nei iki 4h nakties ir į antruosius namus parvažiavau 5h. Aišku, miegojau ilgai, bet Kauno naktys man patiko. Manau, kad tikrai atsiminsiu ilgam. Pirmą kartą išgirdau 24h mušantį Rotušės laikrodį. Pamačiau ir išsitaškiau kartu su muzikine grupe "Kvinta", apsilankiau Fluxus ministerijoje, ten muzika, muzika, muzika ir meno paroda. Skrandžio pamaloninimas nakty "Kepyklėlėje" su nežviežiomis, bet skaniomis bandelėmis bei jaunais vaikinukais. Toliau trumpametražiai filmukai, kurie manęs nelabai sudomino, tik sušaldė... Bet antrą kartą žiūrint visai gal ir įdomu. Laikas slinko, prie būrėjos eilė mažėjo, bet ir vėl nenuėjau pas ją. Mane ir taip išbūrė... (Laisvūnsita). Smagu pasivaikščiot mieste naktį ir pareit jau švintant.. Nesvarbu, kad pamačiau labai daug jaunų vaikų, taip būtent vaikų, kurie vaikščiojo jau keturiom nuo per didelio alkoholio kiekio. Toks buvo turiningas mano šeštadienis. :)
16d. buvo labai trumpa, tačiau tokia judri ir greita, kad net nesitiki, kaip aš viską suspėjau. Diena man normaliai prasidėjo 14h, toliau dušas, kankinimasis su skaudančia gerkle ir pan... Tačiau, 18h aš jau sėdėjau troleibuse ir važiavau susitikti su draugais ir mylima grupe "Saulės kliošu". Važiavau į pirmą kartą vystantį Sushi fest'ą. Gavau nemokamo sushi. Ir dar kokio iš ZIP FM. Perlijau, peršlapau. Aplankiau LKKA (dabar LSU) bendrabutį. Ir 23h parsiradus į antrus namus sėdžiu čia ir rašau nuotykius, :)

Kauno naktis, "linksmoji fotosesija"

Sushi fest, Kaunas

2012 m. rugsėjo 1 d., šeštadienis

Įdomūs faktai

Papasakosiu jums keletą keistų, tačiau tikrai įdomių faktų.

Pirma, SLIEKAS TURI 5 ŠIRDIS.
Antra, KATĖ GALI IŠLEISTI 100 GARSŲ, ŠUO TIK 10.
ĮDOMU? TAIGI TOLIAU...

50 proc. paauglių geriau būtų turtingi, nei protingi;
Kai kurie dinozaurai buvo vištos dydžio;
Šikšnosparnis yra vienintelis žinduolis, kuris gali skraidyti;
Raganosio ragas sudarytas iš tankiai susiraizgiusių plaukų;
Iki 1800 nebuvo batų kairei ir dešinei kojai;
Moters širdis plaka dažniau nei vyro, be to, ji mirksi, taip pat, dažniau;
Titaniko ilgis prilygsta Empire State aukščiui;
Tarp išsigelbėjusių iš titaniko buvo 2 šunys;
Tigrai turi dryžuotą odą, ne tik kailį'
Šuns burna 200 kartų švaresnė už žmogaus;
Žiurkės nevemia, todėl veikia nuodai;
Daugiau sudeginama kalorijų miegant, nei žiūrint televizorių;
10 proc. Rusijos pajamų sudaro Vodkos pardavimai;
Žmogus gimsta su 300 kaulų, bet suaugęs teturi 206;
Čiaudėjant žmogaus širdis susoja.

O šitas mane privertė pagalvoti apie kiaulę: KIAULEI PAŽIŪRĖTI Į DANGŲ NĖRA JOKIŲ FIZINIŲ GALIMYBIŲ.

Jei patiko ir nori daugiau, neprisiimu garbės sau, kad suvokiau šiuos faktus, tad daugiau skaitykite čia: http://www.infoma.lt/idomybes-faktai/ 

pirmasis laukimas

Taigi, šiandiena rugsėjo pirmoji... Mano mažosios pirmakursės sugalvojo pabaliavot nepažinodamos Kauno, nemokėdamos važiuoti su autobusais ir troleibusais. Štai pirma klaida, nuvažiavo ir išlipo ne ten. Nežino, kaip parvažiuoti į baraką. Paaiškinau, tikiuosi suprato ir vienos laukiu kol 12h parbildės. Kita, tai baliauninkė, jai svarbu pasibaliavot, tad jos šiandien nesulauksiu. Esmė tame, kad visi žali. Ir kam skambina Vaivai... 

LAUKIU

2012 m. rugpjūčio 27 d., pirmadienis

Wiwi salduotuvė

Jei turėčiau saldainių parduotuve, joje prekiaučiau tais gaminiais, kuriems pati nesugebu atsispirti. Taip, Wiwi tuoj jus nudžiugins ir atskleis, kokie saldumynai jai labiausiai praskaidrina sielą ir žadina kauptis seilių liaukas. :D

Visų pirma pradėsiu nuo čiulpiamų saldainių. Yra vieni tokie tobuli, sutverti kaip tik MAN. Jie gaivūs, saldžiai rūgštūs, tokie NIAAAAAAAAM... Tai BONPARI, nuo vaikystės jie man patys skaniausi čiulpiami saldainiai. Nors kai buvau visai mažas kukulis, nežinau ar jie jau buvo. :D

Toliau saldainiai, kurie verti nuodėmės, jie mano mėgstamiausi. Jie tokie nuodėmingi, kad net baisu pagalvot. AČIŪ "Rūtai", kad sukūrė tokį nuostabų šedevrą. Štai jie, mano NUODĖMĖ :D
Taip pat mėgstu vienus triufelius, bet niekaip nežinau, kaip jie vadinasi. Gal kas žinot? Taip seniai jų skonį juto mano liežuvis. Jie balti, saldžiai rūgštūs triufeliai. Kam nors tai ką sako? Jų būna pirkt bet kurioje parduotuvėje, dabar net nežinau ar jų beliko, bet jie nuostabūs triufeliai. :)

Wiwi dievina pienišką šokoladą. ANkščiau man labai labai patiko šokoladas "Princas" su jogurto įdaru, bet gaila jo nebeliko. Nors Princo piniškas skonis vis dar man patinka. :) Taipogi mano krautuvėlėje būtų vietos ir "Pergalės" pieniškam šokoladui, balta pakuote. Tačiau daugiausiai vietos skirčiau visų mėgstamai ir labai paklausiai bei vertinamai "Milkai". Tai pieniškų šokoladų karalienė.

Pradžiai tiek, kitais kartais parduotuvę papildysiu. Atskleisiu Jums, ką dar Wiwi dievina . :) O jeigu atsiras norinčių skirti lėšų mano parduotuvėlės atidarymui kreipkitės. BŪSIU LAIMINGAAaaa... :)

Saldainiukė WIWI

2012 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

Foo fighters nr1

Tai top klausiomiausia nr1 daina mano musiclist'e, su šia daina pradedu kiekvieną rytą ar vakarą prisėdus prie kompiuterio. Kuo mane patraukė Foo Fighters? Nuostabus Nirvanos buvusio būgnininko balsas, humoras ir tiesiog klausant jų man buna geeeeeraaaa... ;)

2012 m. liepos 13 d., penktadienis

Wiwi keičiasi pati

Taigi, turbūt pati savim nusistebėjau, kad pagaliau nusikirpau plaukus iki pečių. Dar niekad nerizikavau taip su savo plaukais, tik išsikarpydavau ir vsio, po poros mėn ataugdavo. Dabar, kol dar jauna, turiu galimybę keistis ir išbandyt savo išvaizdos galimybes, tad nusprendžiau - laikas kirptis. Aš būsiu pati savoji Luise, kuri pakeis išvaizdą ir atras savyje drąsos... :) Laikas augti ir siekti savo siekių, nes užsistovėti vienoje vietoje laiko bus - tam skirta žila senatvė. O net ir jei jos nepasieksiu, žinosiu, kad laikas manęs nesustabdė. :)

Štai mano naujoji išvaizda :))


2012 m. liepos 2 d., pirmadienis

EURO 2012m. nugalėtojai

Taigi, Europos futbolo čempionai vėl Ispanai. :) Tai didžiulis istorinis įvykis, dar niekada nebuvo jokia rinktinė nugalėjusi du kartus iš eilės!!! Tuo labiau ispanai įveikė italus rezultatu 4:0... WOW!! Tai vadinasi finalas???? Ispanai tiesiogine to žodžio prasme sutriuškino italus + sausai. Atrodo, finalas turėtų būt atkakli kova, įvarčiai ir atviras futbolas prasidėt tik antrame kėlinyje, neretai finaluose laimima mušant 11m. baudinius, o čia?? Jau pirmame sukalti 2 golai :D Ispanijos futbolininkams pavyko padaryti tai, ko iki šiol nebuvo pavykę nė vienai ekipai.
Kam atiteks auksinis batelis??? Ogi F. Torresui, 28m. puolėjui. taigi, auksinis berniukas tapo rezultatyviausiu čempionato žaidėju. Sveikinimai jam. :) Iš skaudžios duobės išlipo įmušęs Celsea reikšmingą įvartį ir dabar, pasižymėjęs EURO 2012. Daug kas dabar užmirš kaip jam sunku buvo mušti įvarčius. Šaunuolis Torresas, atsigavo. :)

Statistika
Ispanija 4 - 0 Italija
14' [1 - 0] D.Silva
41' [2 - 0] J.Alba
84' [3 - 0] F.Torres
88' [4 - 0] J.Mata



2012 m. birželio 4 d., pirmadienis

AUUUUUUUUUČ...

JAUČIU, KAD NEJAUČIU ŠIKNOS... :D NIEKADA ILGAI NESĖDĖKIT ANT KIETŲ GRINDŲ... :D GERIAU RINKITĖS MINKŠTAS GRINDIS (;

2012 m. gegužės 20 d., sekmadienis

gaila...

Iš kur gauti tiek drąsos padaryti tai, ko norisi, nes po to taip save užgrauži ir gailiesi, kodėl to nepadariau... Reikia pradėt gyventi taip, kad nesigailėčiau. Bet raudonuot ir nesinori... Tačiau pastoviai galvot, kad kas būtų jei būčiau... Taip norėjosi, bet gal manes neprisimena, gal apsikvailinsiu, gal man nepavyks, gal apsijuoksiu. Reikia būt drąsiai, bet tai labai sunku, bet kas pasikeis jei pabandysiu?? Gaila proga jau prarasta...


Aura

2012 m. gegužės 18 d., penktadienis

Wiwi nuo pirmadienio iki penktadienio

Ši savaitė buvo tobula :) 
PIRMADIENIS prasidėjo kinu, "gatvės šokiai 2 3D" su smagia kursiokių kompanija. Papliurpėm, kaip sakant suartėjom. :p
ANTRADIENIS su ta pačia kompanija ir smagus žaidimas "Euro step". :) Praktikos dienos taip pat klostosi pakankamai puikiai. :) 
TREČIADIENĮ buvo draugės Gintarės gimtadienis. :))) Pasibuvom išties smagiai, man patiko (o Gintariukas pasivijo mane metais).
KETVIRTADIENIS klostėsi taip pat smagiai. Pirma, užsisėdėjau praktikoje, antra, smagiai nusimaudžiau po dušu, trečia, visą dieną lijo ketvirta - padėjau kambariokei pildyti anketas bakalauriniui, kiek gebėjau dirbt neužmerkiant akių dirbau. :) Kai pradėjau daryt klaidas, ėjau miegot. Pabudus 6h ryto, ji dar sėdėjo ir dirbo...
Taigi PENKTADIENIS, kai pabudau... :) Vėl užsisėdėjau praktikoj, aišku ne savo noru, tada prasidėjo emocijų kaitą. Buvau pikta, bet autobuse su panikėm išsijuokiau. :D Kas nesijuoktų, kai trys spoksojom pro langą, privažiavo mašina, atsisuko bičiukas (panašus į mikimauzą) ir pakilnojo mums antakius, juokėmės iki ašarų, o kur dar berniukas subiniukas... :D galiausiai parėjus kambaryje radau betvarkę, tai išploviau grindis. :) (šaunuolė). Štai dabar sėdžiu suvalgiusi šį jogurtą ---------------------------->
ir su malonumu ir besimarkstančiom akim laukiu Happyendless koncerto. :) Esu tikra, kad įspūdžiai ten tirai nebus blogesni nei praitą jų koncertą. :) Nenuvylė antrą kartą "Saulės kliošas" - jie tik mane labai labai užkabino, tai ir šita grupė nuvilt negali. :)

2012 m. gegužės 12 d., šeštadienis

pirk telefoną iš tele2... ;)

Mane pavedė mano senas telefoniukas, pradėjo merdėt, nebenori skleist jokių garsų, tad seną NOKIA 2626 teko pakeisti nauju NOKIA X2-05. Naujoko teko ieškoti po visus Raseinius, net buvau nusprendus pirkt paprastutį NOKIA C1-01, jis mane sugundė savo solidžia išvaizda ir paprastumu, bei panašumu į buvusį, taip pat baterijos ilgu laikymu. Tačiau atradau tele2 saloną ir jame pastebėjau už tokią pačią kainą, net 1lt pigesnį Nokia x2-05. Šiaip šis telefonas pakankamai didelis, kišenėn tikrai netilps :D , tačiau jį taip patogu laikyti rankoj. :) tai vat plačiau ką sudomino toks modeliukas galit pasiskaityt čia:
http://www.mobili.lt/lt/straipsniai/nokia_x2_05.html

ATE... Ateeeeeeeeeeee...
Ir labas, LAAAAABBBAAAS...


2012 m. gegužės 4 d., penktadienis

2012 m. gegužės 1 d., antradienis

oj aš "susiraukus" :D

Tau atrodo, kad aš visada susiraukus?? Kad pikta?? Tai eik tu ...
Tau vis dar taip atrodo? Pažiūrėk kaip elgiesi...
Dar vis tas pats? Taisyk padėtį, jei nepatinka...
Vis netinku? Mark Walberg irgi visada susiraukęs, jo tokia veido mina, nepatinku aš, nepatinka ir jis. Raunies ant manęs, raunies ant jo. Apkalbi už akių? Apkelbėsiu ir aš tave. Veidmainiauji, kai atsirado sena pažintis? Spjauni į viską kaip bendravom ankščiau? Gerai, pamatysi, kaip ir aš moku. Sienos taip pat turi ausis.

VA TAIP NORISI RĖŽTI PAŽIŪRĖJUS GERĄ FILMĄ "CONTRABAND" SU MARKU WALBERGU. :DDDD



2012 m. balandžio 30 d., pirmadienis

Kaunas Jazz

Taigi, kodėl aš nepasigyriau?? :D Gi buvau Kaunas Jazz ir man labai labai patiko, taip pasikultūrinau, kaip niekas. Dvi dienas iš eilės Vaiva klausė nuostabios gyvos muzikos. Nežinau ką kitais metais reikės per naujus pasižadėt jei taip vykdau kultūrinimosi pažadą. :D Ach... Taip gražu, taip gera, toks šiltas pras, tokie įvairūs žmonės ir žinoma kokybiška ir puiki muzika. Esu labai laiminga kad sudalyvavau Kaunas Jazz. Niekada dar nebuvau tokiame renginyje dvi dienas iš eilės. Paklausiau ir Januškos muzikos, ir "KEYMONO", ir "Saulės kliošo", ir kas mane labiausiai sužavėjo "the northern governors". Ne... Meluoju, mane labiausiai sužavėjo "Saulės kliošo" bosistas Julius Valančauskas. :D Ach... Buvo nerealūs vakarai, kartočiau... :))



2012 m. balandžio 26 d., ketvirtadienis

Magiškasis Pitagoro kvadratas

http://www.radau.info/index.php?page=num_pitagoro_kvad



Nu man viskas buvo labai gerai, labai gerai ir tinkamai :) pabandykit :p
štai nukopinsiu svarbiausias nuotrupas apie mane :))
 

DVEJETAI - apibūdina žmogaus bioenergetiką, jo dvasingumą.
2222 - ir daugiau - jeigu jūs kada nors matėte moterį, kurią įsimylėję visi vyrai, arba vyrą, kuriam pavaldžios visos moterys, tai galite įsitikinti, kad jie turi tikrai ne mažiau kaip 4 dvejetukus. Tokius žmones medžioja energetiniai vampyrai/ Jiems reikia būti atsargesniems ir netapti vampyrų donorais. Be to, tokie žmonės gali tapti ir nevaldomais arba sunkiai valdomais.


DEVYNETAI - apibūdina žmogaus intelektą, protingumą. Kuo daugiau devynetų, tuo žmogus protingesnis ir tuo daugiau iš jo reikalaujama.
999 - tokie žmonės jau gali suprasti tikrovę. Jeigu jie dar turi ir gerą intuiciją, tai jiems visur užtikrintas pasisekimas. Tačiau tokie žmonės nėra malonūs, kadangi aštrus protas daro juos grubokus, negailestingus.. Iš jų nesulauksi užuojautos, jie nepakeis savo nuomonės, bandyti juos perkalbėti - bergždžias reikalas. Neretai į kitus žmones jie žiūri paniekinančiai, paprasčiausiai šie jiems atrodo kvailoki. Sakoma, kad jie gali ginčytis net su Volteru, bet jiems pakanka proto ginčuose nusileisti žmonai ( yra toks posakis, kad iš dviejų besibarančių kaltas tas, kuris protingesnis... )


PENKETAI - apibūdina žmogaus nuojautą, intuiciją, sugebėjimą kontaktuoti su Kosmosu, sapnuoti pranašingus, išsipildančius sapnus. Kuo penketukų daugiau, tuo šios savybės stipriau pasireiškia.
5 - ryšio kanalas jau atviras, tokie žmonės klysta rečiau, gyvenime jie turi daugiau naudos, daugiau pasiekia, tiksliau vertina situaciją.

O visa kita lai telieka man, nors tiek tiesos prirašyta... Super. Asmeniniai skaičiai lieka man. :P

manoji praktika

Nu tai ką... Jau laikas pasipasakot ir čia, kaip man sekėsi pirmosios praktikos dienos (praėjo jau dvi). Pirmoji buvo tikrai sunki, nuo pat pirmosios dienos, jau buvau siuntinėjama transportuotiu ligonius viena. Tas kvapas ligoninės ir ne tik... Mane persekiojo visą vakar dieną, dušas, losijonai, balzamai, kvepalai, purškikliai nepadėjo, man jis visur vaidenosi. Pirmoji diena buvo tokia perkrauta darbais, tad antroji diena nelabai norėjosi, kad išauštų. Tačiau ji išaušo ir teko susidurti su lavonine, lavonu, nešimo jo į lavoninę, tie slaugių baeriukai... :D jo... Jau paruošiu ir lašines, pati viena padarau :p  tačiau jau ir pleistrai atsiranda ant rankos, nes įsiduriu... Nieko, vaistius ir švirkščiu, nors pačiai veną surast ir į ją paleist adatų ataką labai baisu. Pirmasis lašinės paruošimas buvo toks baisus, taip rankos drebėjo, viską, kas buvo ant padėklo išvarčiau, viskas krito, baisu, kad kažką pamiršiu. :DD nieko, ryt trečioji diena, nežinau, kas gali būt dar labiau šokiruojančio, ai, žinau, pati leisiu veistus :D jau tos dvi dienos buvo lyg tikras darbas, tai per mėnesį dirbsiu kaip normali bendrosios praktikos slaugytoja. :) Ar man tai patinką? Galiu pasakyt, visai nieko, bet būna ir smagesnių darbų... :))


Linkiu sau rytoj geros geros ir trumpos dienos :)