2012 m. sausio 1 d., sekmadienis

One Direction

One Direction, tai muzikos grupė sukurta The X fakctor laidoje 2010m. 5 grupės nariai dalyvavo atskirai atrankoje į X faktorių, tačiau nei vienas nepraėjo, bet po keleto minučių, kai buvo paskelbti kas praėjo ir po nusivylimo bei išlietų ašarų, penki vaikinai ir keturios merginos vėl buvo pakviesti pareiti atgal. Ir ką jūs manote? Jie visi buvo priimti, kaip du dalyviai, tai atskira merginų grupė ir atskira vaikinų grupė - One Direction.

NARIAI:
Zayn Malik gimė 1993m. sausio 12d., gyvena West Lane Baildon, UK.
Niall Horan gimė rugsėjo 13d. 1993m. gyvena Mullingar, County Westmeath, Ireland.Liam Payne gimė rugpjūčio 29d. 1993m., gyvena Wolverhampton, West Midlands, UK.
Harry Styles gimė vasario 1d. 1994m. gyvena Holmes Chapel, Cheshire, UK.
Ir, žinoma, Louis Tomlinson, kuris gimė gruodžiuo 24d. Doncaster, South Yorkshire, UK.
Ir visa šita kompanija yra:
One Direction“ – tai britų-airių vaikinų pop grupė, kurią sudaro Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ir Louis Tomlinson. Jie užėmė trečią vietą talentų realybės šou „The X Factor“, o po konkurso pasirašė 2 milijonų svarų vertės sutartį su kompanija „Syco“.



Tai nuostabūs, juokingi, linksmi, talentingi, gražūs, protingi ir beprotiškai mieli vaikinukai, kurie savo gražiais balsais gali užkerėti visus. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą