2012 m. sausio 29 d., sekmadienis

freeze beer :))

Šiandiena junginėjau TV kanalus ir pataikiau tuo momentu, kai rodė "mitų griovėjus". Kartas nuo karto pasižiūriu šią laidą ir štai dabar pataikiau ant nuostabaus mito. Žinojot, kad alus butelyje nesušąla? Šitą mitą, kai būsiu Kaune, gal net per savo 20-ąjį gimtadienį išbandysiu ir parodysiu visiems. Nebūtinai tai daryti su alumi, galima atlikti ir su bet kokiu kitu gazuotu ar negazuotu gėrimu, pasirodo net nebūtina jog tara būtų stiklinė. Taigi butelį reikia įdėt į šaldiklį, galima laikyt kiek norim, jis vis vien galutinai nesušals. Per "mitų griovėjus" rodė, kad laikė apie 3h. Tada butelį sutrenkė ir butelyje pasigamino ledo kristalai, kurie kaip mat pasiskleidė po visą likusį skystį ir jį užšaldė. Štai pasigrožėkite:



Neišbandyt šio triuko būtų tiesiog nuodėmė :D
Hi. So what about today? Nothing...
Aš vis dar nesidžiaugiu savo sveikatos būkle, kankina sloga ir minimalus bet gilus kosulys. Man svarbu pasveikti iki vasario 2d., kadangi turėsime kurso pirmąjį balių, kaip ir liaudiškai tariant - cementofkę. :)

Tad pasidomėjau ir atradau kaip reikia tinkamai gydyti slogą.

Lašinimas. Į nosį lašina šviežiai spaustų morkų sulčių, lygiomis dalimis sumaišytų su aliejumi bei keliais lašeliais česnakų sulčių arba mišinį iš burokėlių sulčių (trys šaukšteliai) bei medaus (vienas šaukštelis). Du tris kartus per dieną lašina kalankės lapų sulčių. Vietoje lašinimo kai kas į šnerves deda vatos tamponus, suvilgytus svogūnų, česnakų, morkų arba burokėlių sultimis

Nemanau, kad išdrysčiau tokį recepta bandyti su savo nosimi...

Tepimas. Kelissyk per dieną šnerves iš vidaus tepa skystu natūraliu medumi arba augaliniu aliejumi, kuris prieš tai buvo užpiltas ant smulkiai sukapoto ar plastmasine tarka sutarkuoto svogūno.

Ir tada reikia vaikščiot tikrai apsisnargliavus.

Eterinių kvapų uostymas. Vos prasidėjusią slogą „užmušinėja“ periodiškai uostydami sukapotus česnakus, svogūnus ar tarkuotus krienus. Vienas iš būdų – šiek tiek paruoštų daržovių įdėti į stiklinę ir uostyti jų skleidžiamą kvapą, veidą prispaudus prie stiklinės kraštų.

Uo... Taip ir dietos gal galima laikytis? Kvapų dietos??

Padų trynimas. Prieš miegą padus patrina terpentinu, iškart apsimauna medvilnines kojinaites, ant jų – vilnones ir taip išmiega. Trinti galima ir kitais šildančiais tepalais. Be to, į kojines galima įberti rupios druskos, kad veiktų paduose esančias refleksines zonas

Visai patrauklus metodas.

2012 m. sausio 28 d., šeštadienis

The Wanted



The Wanted nariai:
Max George
Nathan Sykes
Siva Kaneswaran
Jay McGuiness
Tom Parker

Paspaudžiau youtubėj šią dainą, patiko. Pažiūrėsu, kas bus toliau... :)

all day and all night... :D

Jau tokie jie mieli :)))))))

2012 m. sausio 25 d., trečiadienis

Dancer in the dark

Taigi, pradėsiu nuo šviežiausių naujienų. Šiandiena, kolegijoje kartu su Anoniminiais kino fanais žiūrėjau šį filmą:

Iš pradžių nemaniau, kad šis filmas mane kažkuo sužavės ar patrauks, bet rutuliojantis siužetui taip įsigilinau, kad negalėjau sulaikyti ašarų.

2012 m. sausio 14 d., šeštadienis

Menas pieštuku

TAI, KAS MAN PATINKA - MENAS PIEŠTUKU
Pieštuku:




Anglimi:

Man taip patinka darbai su pieštuku. Reikia ir man praktikuotis, bet niekaip neprisiruošiu. Štai radau merginos darbą, pirmą darbą pieštą pieštuku.

Tikrai neblogas darbas, viskas proporcinga, atrodo pakankamai natūraliai, tačiau ji praktikavosi. Daug metų tam skyrė ir štai koks rezultatas dabar:

Ji treniravosi beveik kiekvieną dieną, vis keldama savo piešimo su pieštuku lygį. Tačiau po tiek daug praktikos ji nenorom padarė ilgą nepiešimo pertrauką Ji tikrąja to žodžio prasme įstrigo... Kol vieną dieną priėjus prie savo piešimo stalo suprato, kad privalo pabaigti tai ko nebaigė išmokti. Pavydžiu tokiems žmonėms, nes pradėjus vėl piešti mergina nupiešė dar tobulesnius darbus:
Tai didis talentas ir aš laaaabai pavydžiu šiai merginai.
Plačiau: http://www.snkkattle.com/pencil-drawing-images-free.html

2012 m. sausio 10 d., antradienis

nedarykit to namuose :)

Taigi atradau tokių fainų dalykiukų, kurių nerekomenduojama daryt namuose - ko nerekomenduojama dėti į mikrobangų krosnelę. :) "...items which should never be places in the microwave over, unless of course you're a mad genius experimenting with technology, but we all know how mad geniuses end up (and if you don't, just take a moment to remember Frankenstein's tale...)." Nuo to laiko, kai mikrobangė buvo išrasta, ją vis tikrina, tobulina ir aiškinasi kokio maisto į ją negalima dėti:

1. Vynuogės. Jų vienų nerekomenduojama šildyti mikrobangėje.



2. Muilas. Mes visi jį naudojame kaip prausimosi priemonę, bet nemaniau, kad kažkam atėjo į galvą muilą dėti į...



3. Kiaušiniai. Juos virti reikia apie 4min, bet tikrai ne mikrobangėje... :D



4. Zefyrai. Pasirodo juos šildyti galima ne tik ant laužo.




5. Dantų pasta. Na su ja aš valausi dantis, bet matomai kiti, deda į mikrobangę :D



6. Guminukai. WTF??? BURNON...




Vienu žodžiu, geriau neeksperimentuokit ir naudokitės instrukcija, jei nežinot, ką galimą dėti į mikrobangų krosnelę, o ko ne. Sugalvoja žmonės įvairiausių nesamonių ir "žudo" savo elektros prietaisus.

SKANAUS. :)))

2012 m. sausio 9 d., pirmadienis

užskaitytas vakariukas :)

Eina sau, kokia ši dienelė, tiek emocijų patyriau :D Pirma, pabudau ryte 6h. visa baisi lyg velnias, dar trukdė mokytis... Tada egzas, kuris buvo pasakiškai sušiktas. Tada neradau "iki" ledų, tad važiavau į kitą "iki", po to pasigaminau laaabai skanų patiekalą, kurį suvalgiau ir niekam nedaviau. :DD Tada kultūrinausi, nelabai sėkimingai, bet to niekam nereikia sakyt... :D Po to sulijau RŪKE :D prisijuokiau, nusišnekėjau ir šiaip stogas važiavo... O galiausiai pažiūrėjau du filmus, tai "eglutės" - pakėlė nuotaiką, laaaaabaaaai geras filmas. reikėjo žiūrėt prieš Naujus metus, būčiau sugalvojus norą, kuris išsipildytų ir pagerintų gyvenimėlį. Su kvaila šypsenėle pradėjau žiūrėti kitą filmą, kuris vienu metu, net nesileido žiūrimas :D reikėjo dengt akis... Tai "lemtingas psukis 4" :DD hahahaaaaaa... Šlykštus, baisus, bet spaudžiu "patinka". Suskamba telefonas, šiedis sustoja... Atėjo SMS, galvojau nušausiu tą, kuris parašė :D Po tokių filmų reikia susitildyt garsus ir geriausiai pasikeist į švelnius, tokius rožinę spalvą simbolizuojančius garselius... :D O dievuliau, siaubo filmas su nerealiom kalonkėm yra pasaka, tetrūko 3D efektų, būčiau apsivėmus :DDD GERULIS VAKARIUKAS. Dar nemačiau pirmos ir trečios dalies, taaad... :DD ojojoj... :DDD

2012 m. sausio 1 d., sekmadienis

One Direction

One Direction, tai muzikos grupė sukurta The X fakctor laidoje 2010m. 5 grupės nariai dalyvavo atskirai atrankoje į X faktorių, tačiau nei vienas nepraėjo, bet po keleto minučių, kai buvo paskelbti kas praėjo ir po nusivylimo bei išlietų ašarų, penki vaikinai ir keturios merginos vėl buvo pakviesti pareiti atgal. Ir ką jūs manote? Jie visi buvo priimti, kaip du dalyviai, tai atskira merginų grupė ir atskira vaikinų grupė - One Direction.

NARIAI:
Zayn Malik gimė 1993m. sausio 12d., gyvena West Lane Baildon, UK.
Niall Horan gimė rugsėjo 13d. 1993m. gyvena Mullingar, County Westmeath, Ireland.Liam Payne gimė rugpjūčio 29d. 1993m., gyvena Wolverhampton, West Midlands, UK.
Harry Styles gimė vasario 1d. 1994m. gyvena Holmes Chapel, Cheshire, UK.
Ir, žinoma, Louis Tomlinson, kuris gimė gruodžiuo 24d. Doncaster, South Yorkshire, UK.
Ir visa šita kompanija yra:
One Direction“ – tai britų-airių vaikinų pop grupė, kurią sudaro Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ir Louis Tomlinson. Jie užėmė trečią vietą talentų realybės šou „The X Factor“, o po konkurso pasirašė 2 milijonų svarų vertės sutartį su kompanija „Syco“.



Tai nuostabūs, juokingi, linksmi, talentingi, gražūs, protingi ir beprotiškai mieli vaikinukai, kurie savo gražiais balsais gali užkerėti visus. :)

drakonas 2.0.1.2

Juodojo drakono metai. ................................SCARY......................................
Čia vaizdai, kurie turėtų pritraukti PIEVUTĘ (Laisvūniuką) užmes bent kokias tris akis... :D
Nusprendžiau pirmu šių metų postu parodyt, kad ir aš domiuosi tatooškėm :D ir noriu priminti, kad sakei primint tiksliau priverst ją pasidaryt iki tavo gimtadienio. Pažiūrim į kalendorių... Oba, laiko liko labai nedaug, o dabar pažiūrim į tave... Laiko liko tikrai nedaug... :D Jau atkopia tas dvidešimtmetis, matosi iš veiduko, kaip kalasi pirmosios raukšlės ir išraito baltą ir skaidrų veiduką. Bet pažvelgus dar atidžiau, na, drasiau, prikišk snukutį arčiau monitoriaus, taip gerai neįžiūriu gal :D Taip, dabar matau, kas tu tokia per viena :D tad įsižiūrėk ir pasigrožėk šitais kūno piešiniais. ;))))


Čia kaip tas chna ar panašus stilius. :) indiška rankelė.