2012 m. gegužės 20 d., sekmadienis

gaila...

Iš kur gauti tiek drąsos padaryti tai, ko norisi, nes po to taip save užgrauži ir gailiesi, kodėl to nepadariau... Reikia pradėt gyventi taip, kad nesigailėčiau. Bet raudonuot ir nesinori... Tačiau pastoviai galvot, kad kas būtų jei būčiau... Taip norėjosi, bet gal manes neprisimena, gal apsikvailinsiu, gal man nepavyks, gal apsijuoksiu. Reikia būt drąsiai, bet tai labai sunku, bet kas pasikeis jei pabandysiu?? Gaila proga jau prarasta...


Aura

2012 m. gegužės 18 d., penktadienis

Wiwi nuo pirmadienio iki penktadienio

Ši savaitė buvo tobula :) 
PIRMADIENIS prasidėjo kinu, "gatvės šokiai 2 3D" su smagia kursiokių kompanija. Papliurpėm, kaip sakant suartėjom. :p
ANTRADIENIS su ta pačia kompanija ir smagus žaidimas "Euro step". :) Praktikos dienos taip pat klostosi pakankamai puikiai. :) 
TREČIADIENĮ buvo draugės Gintarės gimtadienis. :))) Pasibuvom išties smagiai, man patiko (o Gintariukas pasivijo mane metais).
KETVIRTADIENIS klostėsi taip pat smagiai. Pirma, užsisėdėjau praktikoje, antra, smagiai nusimaudžiau po dušu, trečia, visą dieną lijo ketvirta - padėjau kambariokei pildyti anketas bakalauriniui, kiek gebėjau dirbt neužmerkiant akių dirbau. :) Kai pradėjau daryt klaidas, ėjau miegot. Pabudus 6h ryto, ji dar sėdėjo ir dirbo...
Taigi PENKTADIENIS, kai pabudau... :) Vėl užsisėdėjau praktikoj, aišku ne savo noru, tada prasidėjo emocijų kaitą. Buvau pikta, bet autobuse su panikėm išsijuokiau. :D Kas nesijuoktų, kai trys spoksojom pro langą, privažiavo mašina, atsisuko bičiukas (panašus į mikimauzą) ir pakilnojo mums antakius, juokėmės iki ašarų, o kur dar berniukas subiniukas... :D galiausiai parėjus kambaryje radau betvarkę, tai išploviau grindis. :) (šaunuolė). Štai dabar sėdžiu suvalgiusi šį jogurtą ---------------------------->
ir su malonumu ir besimarkstančiom akim laukiu Happyendless koncerto. :) Esu tikra, kad įspūdžiai ten tirai nebus blogesni nei praitą jų koncertą. :) Nenuvylė antrą kartą "Saulės kliošas" - jie tik mane labai labai užkabino, tai ir šita grupė nuvilt negali. :)

2012 m. gegužės 12 d., šeštadienis

pirk telefoną iš tele2... ;)

Mane pavedė mano senas telefoniukas, pradėjo merdėt, nebenori skleist jokių garsų, tad seną NOKIA 2626 teko pakeisti nauju NOKIA X2-05. Naujoko teko ieškoti po visus Raseinius, net buvau nusprendus pirkt paprastutį NOKIA C1-01, jis mane sugundė savo solidžia išvaizda ir paprastumu, bei panašumu į buvusį, taip pat baterijos ilgu laikymu. Tačiau atradau tele2 saloną ir jame pastebėjau už tokią pačią kainą, net 1lt pigesnį Nokia x2-05. Šiaip šis telefonas pakankamai didelis, kišenėn tikrai netilps :D , tačiau jį taip patogu laikyti rankoj. :) tai vat plačiau ką sudomino toks modeliukas galit pasiskaityt čia:
http://www.mobili.lt/lt/straipsniai/nokia_x2_05.html

ATE... Ateeeeeeeeeeee...
Ir labas, LAAAAABBBAAAS...


2012 m. gegužės 4 d., penktadienis

2012 m. gegužės 1 d., antradienis

oj aš "susiraukus" :D

Tau atrodo, kad aš visada susiraukus?? Kad pikta?? Tai eik tu ...
Tau vis dar taip atrodo? Pažiūrėk kaip elgiesi...
Dar vis tas pats? Taisyk padėtį, jei nepatinka...
Vis netinku? Mark Walberg irgi visada susiraukęs, jo tokia veido mina, nepatinku aš, nepatinka ir jis. Raunies ant manęs, raunies ant jo. Apkalbi už akių? Apkelbėsiu ir aš tave. Veidmainiauji, kai atsirado sena pažintis? Spjauni į viską kaip bendravom ankščiau? Gerai, pamatysi, kaip ir aš moku. Sienos taip pat turi ausis.

VA TAIP NORISI RĖŽTI PAŽIŪRĖJUS GERĄ FILMĄ "CONTRABAND" SU MARKU WALBERGU. :DDDD