2011 m. birželio 25 d., šeštadienis

Labanakt

LABAS VAKARAS, :)

Aplankė mane gera nuotaika, žiūriu, kad greitai 23h, o aš dar prie pc, tas nusprendžiau užsukti į savo mylimą blogą. Taigi, vasarėlė... Ką per ją nuveikiau? Darbavausi ir darbuojuosi, skaitau knygas, nerimauju dėl savo ateities, bet dabar apie tai nereikia.


Taip norisi pasitaškyt, ane? Vakar žiūrėjau "America's got talent", buvo finalas. Tikrai stiprus finalas, aš sirgau už 10m. mergaitę, kuri nesveikai gerai dainavo operiniu balsu, nors ir kitas vyrukas, dainininkas, pavarė gerai. Kai dainavo su įžymybėmis mergaitės pora buvo net pati Sarah Brightman (mano manymu, mergaitė ją pranoko). Laimėjo vaikinas, mergaitė liko antra.
Dar pamačiau gražų Usherio pasirodymą, blemba, pagalvojau, koks jis jau senas. :)


Ši diena nebuvo nieko įprasta, bet pamačiau neblogą "gossip girl" seriją. Tūrbūt jau laikas eiti atsiversti knygą, o vakarą užbaigti ausinėmis ausyse ir pasiklausyti radijos. Jei kas padovanotumėt mp3, tikrai nesupykčiau. :D


Rihanna - California King Bed .mp3


Found at bee mp3 search engine

Paklausykit šios nuostabios dainos... :)

Labos nakties, susapnuokit košmarą, nes man pačiai tokių susapnuoti nelabai pavyksta.
(nors ir stengiuosi, bet niekaip)
WIWI

2011 m. birželio 24 d., penktadienis

Adam Brody sticky minds

Atėjo laikas pasidomėti savo dievukais. Kažkaip pagalvojau, kad mažai begirdėjau naujienų apie Adamą Brody, tad paieškojau naujienų ir štai ką radau. 2011 sausio mėnesio 11d. tinklalapyje http://justjared.buzznet.com aptikau tokį straipsnį:

Adam Brody eats mountains of pancakes while trying to win the affection of Kristen Wiig in this new sketch from Funny or Die Presents.

In the sketch, Adam and pal Brian Petsos go to a diner, where they both try to win over their waitress (Wiig). The two go to any length to win her heart in this hilarious video!

Funny or Die Presents is an HBO series that brings the website we love to the small screen. The second season premiere is Friday (January 14) at midnight.

Filmas atrodo išties neblogas, toks brodiškas, štai pažiūrėkite video:




na kaip? :D juokinga :DD lol, kiek Brodis patobulėjo nuo the O.C? Nežinau nei ką atsakyti :D Brodis the best thats all :D
P.S: užsimaniau tokių blynų... (:

2011 m. birželio 21 d., antradienis

Jennyte





Nuostabi daina. Nebūčiau pasidomėjusi apie "gossip girl" aktorius, nebūčiau atradus šios dainos. Kai sužinojau, kad Jenny Humphrey (Taylor Momsen) yra dainininkė, man ji pradėjo daug labiau patikti. :)

2011 m. birželio 18 d., šeštadienis

balloons

Šiandiena man visai smagi nuotaika, nors kas dieną galvoju apie įstojimą, ten, kur noriu, bet reikia nepamiršti ir apsilankyti savo bloge. Taigi, pirmas žodis, kuris man šauna į galvą - balionas :D o pati artimiausia šventė, kuri laukia manęs yra išleistuvės. Sujungiame šiuos du žodžius ir ką gauname? NEeee... Ne balionų išleistuves, o štai ką:

visai neblogos, ane?

šita tokia vasariška

va šitą, tai imčiau...

būčiau tikra karalienė, visos pavydėtų :D

šita tokia miela, man labai patinka ir tikrai į išleistuves tinka

Taigi, einu pirkt mažiukų balioniukų, stiprių siūlų ir darysiuosi išleistuvių suknelę :D pigiau gal nebus, kaina bus panaši, tačiau žinosiu, kad atrodau išskirtinai, unikaliai ir įsiminčiau amžiams, kai atsisėdus garsiai pasigirstų pyyyyyyyyyrst, tai yra baliono trynimasis į kėdę arba, neduok Dieve, susprogtų... :D Tačiau verta pamėgint, varau bandyt savo kantrybę :DD
WIWI

2011 m. birželio 12 d., sekmadienis

vasarai

Kad ir koks bebūtų metas, kad ir atrodo sunku, dabartinis metų laikas - vasara. Ką reiškia vasara? Vasaros darbus, įdegį, saulę, gražų apšvietimą, žalumą ir t.t. Neklausiu savęs, ką veiksiu per vasarą, nes ir taip aišku, ką... Tačiau, manau, kad atrasiu laisvo laiko, reikia perskaityti kokią įdomią knygą, tad jei kas turite pasiūlymų, prašau, rekomenduokite. Yra daug neperžiūrėtų filmų, bet kai būna taip karšta nesinori tūnot prie kompiuterio. Tad laukiu knygų pasiūlymų, tie kas aplankote WIWILANDĄ rekomenduokite, nesidrovėkite. :)

2011 m. birželio 4 d., šeštadienis

suntan

Tikrai taip ir būna :D


Vat štai taip aš atrodau šiandien... Tik kitaip įdegus :D priekis pusiau baltas, nugara ruda ir galima aptikti įvairiausių baltų tarpų a) nuo maudymuko b) nuo maikutės. Niekaip neįdegu normaliai, štai po šiandienos daržo ravėjimo mano kaklas tapo rudžiausia viso kūno vieta...

2011 m. birželio 1 d., trečiadienis

lietuvių

štai šiandieną pradėjau egzaminų startą, laikiau lietuvių kalbos valstybinį egzaminą. Ką galiu pasakyti iš laimės nešokinėju, bet į ašaras ir nepuolu. Atejau labai rami, jaudulio nebuvo, tik panikavau, kad nebuvo Apučio. :D Nieko, atėjau rami, tokia pati ir išėjau. Pasirinkau rašyti Bitės Vilimaitės novelės interpretaciją, susimoviau ten, kur niekada nesusimaudavau, pastraipų ilgyje.. Iš pradžių prirašiau per daug žodžiu, po to panikavau kad viena pastraipa belekokio ilgio, o kita visai trumpa... Teksto suvokimas buvo apie Kudirką, pakliuvo tai, kas sunkiausia, kai duodami du tekstai ir reikia atsakyti į klausimus susijusius su jais abiem... Ir šiaip, kai pradėjo visi vaikščiot labai išsiblaškiau, prie vieno klausimo sėdėjau apie 20min... Nu lauksim liepos 1d arba liepos 12d., kol sužinosim rezultatus :D