2011 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

profesija pagal zodiaką...

Avinas

Šiam Zodiako ženklui būdingas entuziazmas, ryžtingumas, didelės ambicijos, stipri valia bei aštrus protas. Todėl Avinas gali savo energiją lieti dirbdamas televizijoje ar radijuje, reklamos srityje ar achitektūroje, kur jie galės atduoti visus savo sugebėjimus kūrybai. O štai monotoniškas buhalterio ar analitiko darbas kažin ar patenkintų tokį žmogų.

Jautis

Šio ženklo žmonėms būdingas praktiškumas, teigiamų rezultatų siekimas, geros komandos vadovo savybės. Todėl tinkamas darbas jiems galėtų būti banko sfera, buhalterija ar moksliniai tyrimai.

Dvyniai

Jis visados kupinas energijos, optimizmo ir smalsus, todėl vertėtų pamėginti laimę turizmo, pardavimų srityse taip pat viešųjų ryšių atstovo darbą. Itin didelė sėkmė jų laukia jei pasirinktų darbą žiniasklaidos srityje.

Vėžys

Teisininko, psichologo, švietimo ir asmenybės ugdymo bei socialinis darbas – tai Vėžio stichija, kadangi jis pasižymi lakia fantazija, moka suprasti ir palaikyti žmogų. Tikėtina, kad gimę po šiuo ženklu gali pasiekti tokios pats šlovės kaip ir analitinės psichologijos kūrėjas Carlas Gustavas Jungas.

Liūtas

Valdžios troškulys – vienas iš išskirtinių Liūto bruožų. Jie gimsta tam, kad valdytų žmones ir būtų nepriklausomi nuo aplinkinių. Tačiau jie gana spontaniškai priima vienokius ar kitokius sprendimus. Todėl liūtai galėtų siųsti savo CV vadybininko, redaktoriaus ar valdininko pareigoms užimti. Taip pat galėtų pagalvoti ir apie aktoriaus karjerą. Tačiau kaip nuo ugnies bėkite nuo rutiniško darbo, reikalaujančio ypatingo kruopštumo ir susikaupimo.

Mergelė

Pedantiška, kruopšti ir darbšti Mergelė, kurią dažnai vadina madingu žodžiu „perfekcionistė“ – štai ko reikia kompanijoms, dirbančioms statistikos, medicinos tyrimų, techninių vertimų ar aptarnavimo srityse.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo žmonės – diplomatiškumo įsikūnijimas, pasirengę profesionaliai bendradarbiauti, pasižymintys ramybe ir geru skoniu. Šios savybės gali padėti tapti jiems puikiais advokatais, administratoriais, derybininkais ar dizaineriais.

Skorpionas

Šio ženklo žmonės skiriasi nuo kitų įgimta intuicija, aukštu intelektu, analitiniu mąstymu ir išskirtiniu noru siekti tobulybės. Tarp jų galima rasti ne tik talentingų fizikų, teisininkų, tyrėjų, bet ir „ekstremalių profesijų“ atstovų: onkologų, gaisrininkų, gelbėtojų.

Šaulys

Visada pozityviai nusiteikęs, pasižymi besiliejančia per kraštus energija, dideliu dvasingumu ir pomėgiu keliauti – taip galima trumpai apibūdinti Šaulį. Todėl jo tiesiog idealus darbas galėtų būti tiesioginiai pardavimai, viešieji ryšiai, teologija ir filosofija.

Ožiaragis

Organizuotam, siekiančiam užsibrėžto tikslo, logiškai mąstančiam Ožiaragiui reikėtų dirbti su pinigais susijusiose sferose arba tiksliųjų mokslų srityje: pradedant programų kūrėju baigiant analitiku, finansininku ar auditoriumi. Didžiulė kantrybė leis jam patempti dvigubą krūvį ir sėkmingai su juo susidoroti.

Vandenis

Šio Zodiako ženklo žmonėms būdingas originalus mąstymas, humaniškumas, aukštas intelektas. Tarp įžymių žmonių, gimusiu po šiuo ženklu, galima aptikti net didį Wolfgangą Amadeus Mozartą. Todėl be muzikos Vandenis gali išmėginti savo jėgas ir astronomijoje, antropologijoje, aviacijos, fotografijos, poezijos ir aktoriaus meistriškumo srityse.

Žuvys

Jautrios ir draugiškos Žuvys pasižymi lakia vaizduote, be to jos – artistiškos, todėl reikėtų rinktis profesiją susijusią su dramos menu, literatūra, daile ar muzika. Juk ne veltui jie gimė po tuo pačiu Zodiako ženklu kaip ir genialūs kūrėjai Frederickas Chopinas ir Michelangelo.

iš: http://www.alfa.lt/straipsnis/10357450/Zodiako.zenklai..pasitikrink..kokia.profesija.tau.tinka=2010-05-14_09-00/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą