2010 m. gruodžio 27 d., pirmadienis

žvilgsnis pro langą

Mano kieme pilna visokiausių gyvūnų. Šiandien aprašysiu dažniausiai mano kiemą aplankančius paukščius. Tai mane paskatino pamatytos kelios skirtingos zylių rūšys. Po virtuvės langu, ant abrikoso šakos nuo nuo žiemos pradžios vis pakabinam lašinių, kad zylės galėtų palesti, o į lesyklą beveik kasdien nešu po porą riekučių batono, taip pat žvirbliai gauna nemažai grūdų, dar yra nušalusių ir nesuvalgytų vynuogių, kurias lesa įvairūs paukščiai, taip pat yra gausybė gėlyne augančių raudonų putino uogyčių, kurioms paukščiai neatsispiria.
Didžioji zylė: Mano kieme skraido jų pulkai, neatstoja nuo lašinių. Jos labai didelės, tokie skraidantys cepelinai. Šiandien ant medžio suskaičiavau daugiau negu 10.Mėlynoji zylė: Ją išvydau tik šiandien, tiksliau tik šiandien pastebėjau, kad tai nėra paprasta zylė. Labai gražus, mažas, nuostabių spalvų paukštis.
Didysis (gal mažasis) genys: oj kaip jis mėgsta pas mus apsilankyti, į savaitę bent kartą atskrenda palest ar pastuksent į kriaušę ar alksnį.
Naminiai žvirbliai: o čia tai padūkėliai, tik šposų prikrečia, myliu savo naminukus... O, kad matytumėt kaip jie ieško grūdų, kaip vasarą maudosi baloje, kaip nerealus skaičius žvirbliukų ropinėja ant žemės, kaip mano šuo žaisdamas juos gaudo.
P.S: moku atskirt, kur mergaitė, o kur berniukas :D
Geltonosios startos: Atskrenda pulkai. Labai gražūs paukščiai.


Mano namus dar aplanko įvairios liepsnelės, čiurliai, sniegenos, ka
žkoks didelis juodas paukštis ir begalė kitų... Nepažystų jų visų, bet man labai smagu juos stebėti ir grožėtis.

2010 m. gruodžio 26 d., sekmadienis

sveikata


Duokit man kas nors sveikatos... Visą kūną skauda, akis... O jau sloga ir gerklė... Nekenčiu temperatūros, nemėgstu!! Niekas manęs nesulaikys, vis tiek darysiu tai, ką suplanavau. Prigersiu daug vaistų, niekas nesugadins man švenčių.

savaitės daiktas


Oj kaip man reikėtų dabar jo :D Tos visos šventės tikrai ne į gerą :D pabėgiot tikrai norėtųsi :) Kadangi lauke labai slidu šis bėgtakis man praverstų :D

2010 m. gruodžio 25 d., šeštadienis

Žiemužė


Nesvarbu, jog šalta ir slidu,
Pažiūrėkit kaip lauke gražu.

Atnaujinimas

Šį nuostabų Kalėdų rytą nusprendžiau apdovanoti savo dienoraštį naujovėmis :D Taigi ATSINAUJINAU :D
P.S: Linksmų šventų Kalėdų :p

2010 m. gruodžio 24 d., penktadienis

2010 m. gruodžio 23 d., ketvirtadienis

kaip saldu



Jau tikrai man Kalėdos. :D Šiandien Kalėdom dariau tinginį, nes žinau, kad rytoj tingėsiu ir bus begalė darbo kūčių patiekalų gaminimui. :) Kai kas kart jį gaminu, jį ,atrodo, darau vis kitaip :D Šiandien kažkaip daugokai kakavos privariau... Bet spalva gavosi kaip visada, na skonis ir toks pats :D mama man paliko daugiau nei 300g naminio sviesto, tai bus niami niami :D ir 1kg sausainių :d nu -7, nes penkis palikau, kažkaip atrodė kad per daug, 1 suvalgiau aš, kitą Delmą :D štai kokia nuodėminga istorija :D o kondensuotas pienas... :) Tikiuosi, kad suspaudžiau gerai, kažkaip bijau, kad gal per mažai... Ai suvalgysiu :D

2010 m. gruodžio 13 d., pirmadienis

šokas

Šiandien aš ir vėl, kaip prieš kelis metus supratau, kokios yra menkos žmonių gyvybės, kaip lengvai jas galima prarasti. Buvau pamiršus, kad mašina tik daiktas, kad ji jokio saugumo nesuteikia. Tas jausmas, kai į tave parskrieja galinga, didelė mašina yra neapsakomai žiaurus. Kai jauti linkstantį metalą, kai negali nieko sustabdyti, tik išplėtus akis žiūrėti, kaip pasiglemžiamas tavo kūnas, kaip jis pavirsta dar vienu metalo laužu... Kai jauti, slystančią žemę po savimi, supranti, kad viskas baigta... Patirti mašinos avariją yra žiaurus ir sukrečiantis įvykis.

2010 m. gruodžio 11 d., šeštadienis

Savaitės daiktas - face powder


Mačiau eurokos akciją, bet kai artėja Kalėdos, dovanų pirkimai, negaliu leist sau tokios prabangos. Todėl sėdžiu ir svajoju apie gerą pudrą...

2010 m. gruodžio 5 d., sekmadienis

Savaitės daiktas


Ir ko gi dabar aš norėsiu? O gi noriu štai ko, labai pravartu ir man tikrai reikia nosinių :D Kai snarglys iki žemės tai pats pravarčiausias dalykas :P

Vaivos norai


Žiauriai noriu šio šokolado :) iš "skonio ir kvapo" parduotuvės. Tai pieniškas šokoladas yra ir daugiau rūšių: http://www.skonis-kvapas.lt/saldumynai/Naujienos-apie-saldumynus/Sokoladas-iS-Ispanijos/ ach... :)))