2012 m. spalio 25 d., ketvirtadienis

REMONTAS

Nusprendžiau, kad atšviežinčiau mintis apie save, savo blogą ir kitus dalykus, reikia atnaujinti WIWILANDĄ. Nes, kai atnaujinu esu kažkiek įpareigota nepamiršti savo blogiuko. Bet dabar jau noriu jį padaryti kažkuo ypatingesnį nei ankščiau, kažką padaryti naujo. Dar nesugalvojau ką, bet vyksta remonto darbai. Pasidarysiu grynai kaip MTV "awkward" :)))).

2012 m. spalio 21 d., sekmadienis

Green day

Buvo galimybė nusipirkt green day marškinėlius, pagalvojau, kad man ši grupė taip labai nepatinka, kad pirkčiaus. Atsikeliu ryte, įsijungiu MTV ir groja green day top 20, žiūriu, kad visas dainas gi žinau... Mintyse: "mulke, kodėl nepirkai? Po baraką būtum pavaikščiojus..." Dabar šiek tiek gailiuosi... Būčiau gražiai atrodžius. Bet ką dabar.


2012 m. spalio 20 d., šeštadienis

gal būt...

Va dabar jau rimtai... Svarstau... Jau net nebesvarstau, o esu rimtai nusiteikusi darytis tatoo, turiu dvi galimas vietas. Pirma, pati moteriškiausia ir dažniausia, tai ant mentės, kita prie raktikaulio, bet arčiau paties. :)

O dabar klausimas, ką darytis? Mane traukia žuvies ženklas, pagal zodiaką... O gal simbolį kokį ar muzikos ženklą? Štai, kas mane domina:
KAŽKAS SU MUZIKA




MĖNULIS


2012 m. spalio 1 d., pirmadienis

Gitaros kelias į sielą

Wiwi patyrė nuostabiausią jausmą pasaulyje, dainavo kartu su gitaros stygų garsais. Achhh... Tas garsas suminkštintų net ir akmeninę širdį. O, kai mano ir taip minkšta, tai buvo labai OSOM OPOSOM (Laisvūnsita taip išmokė). Prisimenu, kaip pirmą kartą paliečiau gitaros stygą, tai krykštavau lyg vaikas. Aišku, grot nemoku, bet tai kukliai didi svajonė. Svajose atsisėdi taip ramiai, pabrazdini gitara, padainuoji ir gera, gera, GERA. Visi muzikos instrumentai, kurie skleidžia tą nuostabų garsą yra tarsi ne iš šio pasaulio, su garsais gebančiais sukelti įvairiausius jausmus, nuo laimės iki liūdesio.