2011 m. spalio 30 d., sekmadienis

Laisvūnei --->

LABAS RYTAS

Kažkodėl pagalvojau apie tave :D Kaip gera parvažiavus namo prisiliesti prie gimp programos ir leistis lietis fotošopinėms galioms :D Kaip norėjosi kažką padaryti, taip norėjosi... :DD nors ne kažkas gavosi, bet padariau:
Prisiminiau tą žmogų, kuris vaikščiojo ant vandens, tai vat išpildžiau tavo svajonę, žinau, kad norėjai ir tu taip pasivaikščioti, tad prašom :D O gal tu čia labiau skrendi? Kaip Songokas ant savo debesėlio? Tą nuspręsk pati, kas labiau patinka, taip ir galvok.

Trampampam WIWI :)*





2011 m. spalio 14 d., penktadienis

Krikštynos, woow :D


Tai ką, vakar mane pakrikštijo ir aš jau pilnateisė fuxė :D Džiugu, kad niekas nemozojo, bet pabėgiot teko, plaučius pašalt... :) Visai smagiai viskas praėjo, o vakare vat Combo klube siaučiau :) nors niekada nepamiršiu, kaip 20min šalau stotelėje ir klausiausi BARNIO (Mano vardas Barbis...) Ot tos šiuolaikinės stotelės, neleidžia net ramiai pašalt :D Ką galiu pridurt, klube buvo smagu, prisišokau, kaip niekad gyvenime, šiandien net užpakalį skauda ir nuo batų padus ;)
"Seselės, seselės, seselės lialės lialės..." :D Taip dainavo atsinaujinę, girti Naujieji lietuviai. :)

2011 m. spalio 9 d., sekmadienis

gražu...



Gražuuuuuuu... :) Taip sielai gera, klausantis šios muzikos, norisi suktis ir šokt. Tralalala, tralalala... :)
Tiesiog taip gražiai skamba, kad negaliu atsiklausyt, net nuotaiką kelia. :)
TAip pat kyla pavydas, kad aš taip nemoku :D

2011 m. spalio 5 d., trečiadienis

DANCE

Taigi taigi aš ką tik po aerobikos, visa sušilus :D buvo labai smagu, ankščiau paleido, pasijuokiau, kaulus palaužiau, paklausiau užvedančios muzikytės ir iki kitos paskaitos dar laiko turiu visą valandą :D ech buvo gera.






JUDAM JUDAM :D