2011 m. liepos 24 d., sekmadienis

2011 m. liepos 16 d., šeštadienis

nauja patirtis


Taigi, šią vasarą galėsiu pasigirti nauju patirtu išgyvenimu. Įsigijau naujų draugių - širšių. Šiandieną pirmą kartą gyvenime man įgėlė širšė, ne ne bitė, o širšė ir ji buvo nemaža, o didžioji (apie 5cm). Kuo širšės skiriasi nuo bičių? Daug kuo, visų pirmą, geldamos nepalieka geluonies.
Šiandiena ėjau paimti kuoliukų, tverti naujai ganyklai, atidariau duris ir aptikau kelias širšes. Kadangi reikėjo dirbt, teko nugalėt baimę, jos išskrido į lauką ir skraidė aplinkui, nieko pavojingo nebuvo. Kai prireikė tik 2 kuoliukų, aš pritūpus įėjau, paėmiau, išėjau, bet niekur nespėjau nueit, matyt sunervinau, kad vaikščiojau ir trukdžiau jų ramybę. Taigi paisukus žengiau žingsnį ir pajutau, kaip kažkas prie kaklo zyzia ir skauda petį. Taip greitai bėgau, tiesiog kaip raketa nėriau tolyn, deja pirmojo gyvenime įgėlimo neišvengiau. Džiaugiuosi, kad netinsta, nes čia ne bitė ;)

AUČ, skauda...


2011 m. liepos 10 d., sekmadienis

realy? Ronaldo - pavarai

If Cristiano Ronaldo looks uncomfortable all bundled up in a scarf and jacket here for the launch of the book, Cristiano Ronaldo, Sueños Cumplidos by sports journalist, Enrique Ortego, it’s because his chest and abs are used to roaming free, not hampered by inconvenient clothing.

Having been deemed healthy enough to return to the soccer field, the Portuguese soccer star has earned praise from the sporting director of his team, Real Madrid, Emilio Butragueno.

Butragueno says of Ronaldo, “He has recovered from his injury in a surprising manner. It is not normal to be in such great form after spending seven weeks out with injury and only having trained for five days.”

He adds, “Against Barcelona, he was one of the best. The truth is that he is extremely physically gifted.” We’d like to think so too.

Gallery Info: Cristiano Ronaldo attends the launch of the book, Cristiano Ronaldo, Sueños Cumplidos by sports journalist Enrique Ortego in Madrid, Spain.

žinios apie Zac

Kai Facebook Zac Efron fanų puslapis papublikavo keletą naujų nuotraukų jos mane šokiravo, tad susiradau informacijos apie Zacą iš "The Hollywood Gossip".

Visų pirma, labai džiaugiuosi, kad Zaco plaukai vėl gražūs :)

Na, o dabar:
Jau ir taip buvo aišku, kas Zanessa bėgant laikui išsiskirs, bet kad Zacas vėl susidės su Ashley? Wtf?

Nors "The Hollywood gossip" teigia, kad jie tik draugai, aš nelabai tikiu. Taip, jie ankščiau buvo pora, nejau paplūdimyje jie gali ramiausiai susikibę rankutėmis vaikščiot? Nors Ashley ir sako:
"Don't believe all pictures. People r gonna come up with stuff to say bc it sells! I had such a great birthday party with my friends, Family, and BOYFRIEND Scott. I will not let stupid rumors ruin all the fun we had! Xoxo"
kažin kodėl manęs jie nelabai įtikina...

P.S: Zac vėl turi naują tatoo, ei gal užteks? Tapsi, kaip D. Becham... Nereikia per daug.

trumpai apie mane

Senokai berašiau, tad nusprendžiau visus apšviesti kaip aš gyvenu. Kaip čia pasakius, nei blogai, nei gerai, bet tegaliu pasakyti tiek, kad būna geresnių valandų. Ši savaitė buvo darbinga, bet vasara tam ir skirta DARBUI, kad žiemą galėtum džiaugtis ir maloninti save visom sukauptomis gėrybėmis. Galiu pasigirti, kad pagaliau įsivedėme internetą visai parai, o ne kaip ankščiau tik nuo 17h. Aišku, aš ir taip visada tik nuo 17h. ar vėliau einu, pripratus ir, be to, elektra juk brangi :D Tiesiog dabar patogiau, kai reikia bet kada gali nueiti ir padaryti tai, ko reikia. Kas dar naujo? Vis dar neišsimaudžiau jokiam tvenkinyje ar užtvankoje. Na, netraukia ir viskas... Lauke oras gražus, ir tikrai galiu pasakyti, kad vasara nėra pats baisiausias metų laikas. Taip man ji nepatinka, bet tik dėl to, kad patinka žiema. Abu turi ir trūkumų ir pliusų, tad vasara, nuo šiol bus antras metų laikas po žiemos, kuris patiks. (nuomonė gali keistis).
P.S: Šiandiena per tv1 rodys paskutinę (3 sez) "gossip girl" seriją, bus nuostabu, prilipsiu prie ekrano :p


Myliu ir bučiuoju WIWI