2011 m. kovo 27 d., sekmadienis

mada




Platforminiai, primenantys klumpes batai vėl madingi ;) Man tokie batai labai patinka, noriu jų. Kai buvau maža, kažką panašaus turėjau, bet dabar kojos tikrai neįkiščiau :D kiek cm prie ūgio pridėtų :D Vaikščiot gal ir sunku, bet tikrai labai gražūs batai. :)

mobilka :D

Sveiki, šiandien yra sekmadienis, nepamiršot pasukt laikrodžio valanda į priekį? Aš pasisukau vakar vakare, tad šiandien nelabai pajutau laiko skirtumo, Manau, kad rytoj tikrai pajusiu. Kaip aš tingiu... Tiek daug pasidaryt ir išmokt reikia. Vakar pradėjau daryt kalbos kultūros kalbėjimui skaidres, susiradau tokias visai mielas skaidres. Šiandien privalau pasirašyt 7min kalbėjimo tekstą. Ar gailiuosi, kad neėmiau tos pačios temos ir lietuvių įskaitai? Kol nepasirašysiu nesužinosiu, bet šiaip tai nesigailiu. Vakar beieškodama informacijos apie komunikacijas ir kaip jos pasikeitė begant laikui radau šią foto. Kai pagalvoju, kas galėjo tokias plytas nešiotis? Bet galėjo ir tada tai buvo prabanga.

2011 m. kovo 20 d., sekmadienis

kaip čia?


O ar čia mane pažintum? Teko paplušėt prie šio retušavimo, bet rezultatas visai neblogas gavos, aš patenkinta. :) Visai norėčiau tokių plaukų...

Ar pažinsi mane?

Begant laikui visi keičiasi ir aš pasikeisiu, tad ar mane pažinsi? Todėl pratinu jau nuo dabar mane matyti visokią :) Blondinę, prisišpaklinusę, tamsiaplaukę ir visokiausią visokiausią. Štai pradžia :) Pažintumei?

2011 m. kovo 19 d., šeštadienis

Taigi, kuo toliau tuo labiau...



Taigi, kuo toliau, tuo labiau jaučiuosi priklausoma nuo "Vampyro dienoraščio" jeigu kas nežino, paaiškinsiu kas tai yra. Tai nuostabus serialas, pradžios aprašymas toks: Praėjus keturiems mėnesiams po automobilio avarijos, kurios metu žuvo septyniolikmetės Elenos Gilbert ir jos penkiolikmečio brolio Džeremio tėvai, jie vis dar stengiasi priprasti prie naujosios gyvenimo realybės. Elena visada buvo pavyzdinga paauglė: graži, populiari, mokyklos socialinio gyvenimo aktyvistė, tačiau dabar ji užsisklendusi savyje bando nuslėpti milžinišką sielvartą. Vienintelę paguodą ji randa savo draugų – geriausios draugės Bonės, draugės ir priešės viename – Karolinos ir buvusio vaikino Meto – rate. Tuo tarpu Džeremis pasirenka kur kas pavojingesnį kelią ir, norėdamas numalšinti skausmą, svaiginasi narkotikais. Taip pat jam ramybės neduoda klausimas, kodėl Meto sesuo Vikė staiga jį atstumia ir pradeda draugauti su didžiausiu Džeremio varžovu – Taileriu.
Režisierius: Marcos Siega
Aktoriai: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder (gif foto viršuje), Steven R. McQueen, Katerina Graham, Candice Accola
Žanras: Siaubo / Fantastika
Pradėjus žiūrėti labai sunku atsitraukti, žinau tik viena, jeigu jį pradės rodyt per Tv būtinai žiūrėsiu antrą kartą. :)

Tikras malonumas ausiai

Bruno Mars - Runaway .mp3
Found at bee mp3 search engine

Pavasarinis atnaujinimas

Nors ir pabudus iš gilaus miego, pamačiau nuostabų dalyką - žiema sugrįžo, žadėjau atsinaujinti, tai ir atsinaujinau. Fono ieškojau labai ilgai, nuo vakar vakaro iki šiandienos pietų. Nesugalvojau ką uždėti, lyg norėjosi kažko žaliuojančio, lyg judančio, lyg gyvenimiško, bet nusprendžiau uždėti gėles. Kai atsibos, visada galiu atsinaujinti. Taigi, pavasarinis atnaujinimas įvyko. Apsirengiau naujais drabužiais, bet nepadariau svarbiausio akcento, naujų skilčių, bet tą padaryti pus laiko. Pradėsiu nuo dabar. :)

2011 m. kovo 18 d., penktadienis

Remontas

Vyksta remonto darbai :D Vaiva naujina savo blogą, laukite daug naujų, gal net šokiruojančių skilčių, naujovių :D Aš pasiruošusi atsisveikinti su mylima žiema ir atnaujinti blogą pavasariškai, bunda gyvuliški instinktai :D metu žiemos drabužius ir persirengiu lengviau :D Palaukite ir pamatysite, kas tai bus.

Iki pasimatymo, žiemuže :)****

2011 m. kovo 11 d., penktadienis

Laisvūnei

Linkiu būti ir toliau tokiai ryškiai, kaip visuomet :)

Linkiu išlikti natūraliai... :)*
Ir net tamsiausiomis dienom pačiai neaptemti :)
Laisvūne, su gimimo diena :), būk laiminga, linksma, gera mergaitė, nuoširdi, draugiška, bla bla bla bla bla bla... :D Linkiu, kad kiekviena diena būtų tarsi pasivaikščiojimas mėnulyje - brangi ir visų geidžiama :D*

2011 m. kovo 7 d., pirmadienis

Badminton

Taigi, rytoj mane išbandys likimas :D pasiryžau padaryti tai, ko daugiau padaryti nebus galimybės. Na, neatsisakiau pakelti likimo numestos pirštinės ir va rytoj eisiu į Šaltinį žaisti badmintono. Palinkėkit man sėkmės neužimti paskutinės vietos :D Tikiuosi neveltui būsiu praleidus lietuvių pamokas ir anglų kontrą :D Tikiuosi žaidimo smagumas paims viršų ir lievai nepasirodysiu :D o dabar einam gert!!! (H2O)

2011 m. kovo 6 d., sekmadienis

neblogas gabaliukas :D

Bruno Mars

Pavasaris


Lauke gražus oras, norisi patinginiauti, bet negaliu, nes reikia mokytis, ruoštis dviems kalbėjimams, egzaminams, įskaitoms ir panašiai. Štai, kad ir dabar, sėdžiu apsikrovusi labais, kas yra novelė, kas apsakymas... Nerandu nei vieno man tinkamo apsakymo ar novelės, o reikia pavyzdžių... Kad taip, kas nors viską padarytų už mane, būčiau labai dėkinga :D Ech , bet matyt taip lemta, gyvenimas taip sutvarkytas, kad tinginiaut negalima :D

2011 m. kovo 4 d., penktadienis

Ricardo Kaka


Ronaldo geriausias draugas, šį sezoną patyręs traumą ir mažai težaidęs, todėl jį parduos kitam klubui. Jis vienas iš mano dievukų, brazilas, šeimyniškas, mielas ir be galo nuoširdus žmogus. Ta proga jam sukūriau štai kokį foto derinį :) Paspaudus turėtų rodyti ir didesnį variantą :) Ech Kaka, kaip bus gaila, kai nebematysiu tavęs Real Madride... (so sad)