2010 m. gegužės 30 d., sekmadienis

Eurovizija - tuštybių mugė

savaitės daiktas




Po nuostabaus renginio ir ypač po nuostabaus Kučinsko, Chošnau ir Manto koncerto (aš jam paspaudžiau rankią :D ) aš labiausiai dabar nopriu štai ko. :D Noriu naujo Manto cd :D ir noriu kad Evaldas ir Gytis man pašoktų :DD

2010 m. gegužės 27 d., ketvirtadienis

Jis gėjus...


„Eurovizijos 2009“ konkurso nugalėtojas, žavusis Alexanderis Rybakas, sencacingu pranešimu viename Baltarusijos vakarėlių nuliūdino visas savo gerbėjas. Vaikinas, pribloškęs pasaulį savo daina „Fairy Tale“, viešai atskleidė, kad yra gėjus, praneša Topnews.ru.

„Mano širdis skirta vyrams, joje nėra vietos merginoms. Jos manęs nedomina“, – garsiai pasakė A. Rybakas „Eurovizijai 2010“ skirtame vakarėlyje Baltarusijoje. Šį faktą vaikinas patvirtino ir savo „Facebook“ paskyroje.

Alexanderio artimieji nekomentuoja susiklosčiusios situacijos, o „Eurovizijos“ ekspertai ginčijasi, ar tai – ne melagingas „prisipažinimas“ siekiant susigrąžinti bent dalį praėjusiųjų metų populiarumo.

2010 m. gegužės 26 d., trečiadienis

2010 m. gegužės 15 d., šeštadienis

svaitės daiktas

Nusprendžiau kiekvieną savaitgalį į savo blogą patalpinti daiktą, kurio aš tuo momentu labiausiai noriu. :) taigi PIRMOJI savaitė:)...  Taip aš tikrai noriu jo :D

batai...

Ech... šiandien pastebėjau jog mano rauodniesiems batukams nukritęs kulnus... Teks pakalt :)

2010 m. gegužės 8 d., šeštadienis

naujovė


pasižiūrėjau ar man tiks ir va pasidariau... :)

Blonde



On the first day of training for parachute jumping, a blonde listened intently to the instructor. He told them to start preparing for landing when they are at 300 feet.

The blonde asked, "How am I supposed to know when I'm at 300 feet?"

"That's a good question. When you get to 300 feet, you can recognize the faces of people on the ground."

After pondering his answer, she asked, "What happens if there's no one there I know?"

2010 m. gegužės 4 d., antradienis

Panemunių žiedų 2010m. programa

2010 gegužės 29 d. 14 - 23 val.

Tikra istorija. 1872-ųjų pavasarį Raudonėje įvyko pilies savininkės Sofijos Platonovnos Kaisarovos anūkės Sofijos Lvovnos Vaksel ir „Cavalheiro Fidalgo“ Portugalijos karaliaus Liudviko I tituluoto Žozė Karlo de Faria e Kastro vestuvės.

14–15 VAL. – TEATRALIZUOTA ŠVENTĖS PRADŽIA.
Ant aukšto Nemuno upės šlaito gaudžia varpai. Kyla audra. Skraido sustingę paukščiai. Stiprūs vėjo gūsiai plačiai atveria pilies langus. Prabunda laiko užmigdyta didinga pilis. Pasklinda juokas ir gaivus vasarėjančio oro dvelksmas. Pasakojama tikra meilės istorija. Dvaro paveikslėlyje – didikų šeima, dvaro tarnaitės, virėjai, sodininkai, tarnai ir ūkvedžiai, į pilį atvykę svečiai – dailininkai, menininkai, muzikantai. Iškilmingas šventės atidarymas dedikuojamas istorinei pilies Sofijos Lvovnos Vaksel ir Žozė Karlo de Faria e Kastro šeimai.

15–16 VAL. – SOFIJOS IR ŽOZĖ MEILĖS ISTORIJA.
Šimtmečių paslaptis išsaugojusi pilis atskleidžia didingą meilės istoriją. Ponia Sofija sulaukia į pilį sugrįžtančios anūkės. Ji grįžta ne viena. Kartu su ja - ir jos mylimasis portugalas Žozė. Raudonės pilyje atgimsta kadaise skrajoję jausmai. Žavi siautulingi pilies meilės nimfų šokiai, užburia romatiškos muzikos garsai. Prie pilies ištrykšta meilės fontanas – tai Sofijos ir Žozė meilės simbolis. Tikra istorija. Žavi akimirka, kuri niekada nesugrįš...

16–17 VAL. – SVEIKINIMAI IŠ MADEIROS.
Pilies kiemelyje skamba portugališkos muzikos garsai. Suguža Žozė Karlo svečiai iš gimtosios Madeiros. Įspūdingos aktorių išdaigos, nepakartojami profesionalių menininkų pasirodymai. Specialiai į šventę Raudonės pilies šeimininkas Žozė Karlas iš savo gimtosios Madeiros salos pakvietė seną draugą, tenykščio restoranėlio savininką Ántonio Rodrigues, kuris pilies svečius supažindins su senomis portugališkos virtuvės tradicijomis, kultūra ir dainomis.

17–18 VAL. – PILIES TEATRO PAVEIKSLĖLIS.
Klounai, šokėjai, artistai, ugnies spjaudytojai kuria vaizdingus, lyriškus ir įsimintinus siužetus. Neregėti dvimetrinio, banderšos, karolinio, pantaplinio, arafatinio pasirodymai, „žmogeliukai iš praeities“ – garsiausi mimai, kurioziškos situacijos. Žaisminga atmosfera. Specialiai šventei sukurto įspūdingo Raudonės pilies silueto „Architektūrinis pilies paveikslėlis“ pristatymas.

18–21.50 VAL. – VAKARAS PILIES PARKE.
Vakaras, kupinas aistringų jausmų ir nepamirštamų įspūdžių su garsiausiais atlikėjais. Žinomi Lietuvos scenos grandai dovanoja romantiškas, meilės kupinas akimirkas. Garsai persipina su istorinius laikus menančiomis aristokratų tradicijomis.

Prie senojo Raudonės pilies parko užsidega teatro žiburiai, vakaro svečiai kviečiami stebėti spektaklį, kurio finale parką apšvies ugnies ir pirotechnikos efektai.

21.50 VAL. – Meilė, aukojimasis, kova, valdžia - istorinėje Balio Sruogos kronikoje „Milžino paunksmė“ (rež.Vytautas Rumšas). Vaidina: R.Bagdzevičius, A.Čepaitė, R.Bučius, J.Vilūnaitė, E.Jaras, A.Dainavičius, A.Šlepikas, S.Balandis, V.Rumšas (j.), J.Braškys, R.Rimeikis, A.Gradauskas, R.Giedraitis, M.Jusčius, J.Kalvaitytė.

Jeigu jūs tikite Meile, susitiksime gegužės 29 d. Raudonėje, prie pilies!

14–20 VAL.
Į Raudonės pilies kiemą, ant žalių žolynų bei kvepiančių pievų išeis pilies tarnaitės, ūkvedžiai, šeimininkės, ponios ir ponai pasveikinti į pilį suvažiavusių svečių. Visą dieną virtuvės šeimininkės vaišins svečius dvaro virtuvėje pagamintais skanėstais, ūkvedžiai aprodys savo valdas, atidarys visas pilies rūsio kerteles, žaviosios dvaro tarnaitės bus malonios ir paslaugios visiems svečiams. Visą dieną čia skambės juokas, tvyros romantiška nuotaika ir ore sklaidysis gardūs kvapai.

Raudonės pilis laukia svečių pasipuošusių raudonos, purpurinės spalvos kostiumais.

Susitikime gegužės 29 d. 14 val. „Panemunių žieduose“!

daugiau informacijos norintiems: http://www.panemuniuziedai.lt/
kas su manim?

Auskarai


Šiandien buvau maloniai nustebinta, visą dieną mane lydėjo visų akys, nes gavau dovanų nerealius auskarus :D Ech, kokia aš esu laiminga :D UHUUU. Jie su Adomu :D